Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağdan Açıklama

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağdan Açıklama
17.07.2019
109
A+
A-

  Sözlerime Başlarken Şehitlerimizi Rahmetle Gazilerimizi Saygıyla Anıyorum. 15 Temmuz 2016 Gecesi Ezanımız İçin Vatanımız İçin Milletimiz İçin Bayrağımız İçin Çok Önemli Bir Geceydi. Gecesi Hainliklerle Dolu Ama Sabahı Bu Milletin Zaferi İle Sonuçlandı. Bir Kez Daha Hep Birlikte Önce Allah’ın İzni Daha Da Sonrada Destansı Mücadelemizle Muhtaç Olduğumuz Kudretin Damarlarımızdaki Asil Kanda Mevcut Olduğunu Göstermiş Olduk.

15 Temmuzu Öncesi Günü Ve Sonrası İle İyi Anlayıp Anlatmamız Gerekiyor. Çünkü Bu Siyonist Güçler Daha Önceki Bu Alçakça Girişimlerinden Sonra Vazgeçmedikleri Gibi 15 Temmuzdan Sonrada Vazgeçmeyeceklerdir Ve Vazgeçmiyorlar Da. İşte Sınırlarımızda Terör Devleti Kurma Girişimi, Ekonomik Ambargolar Bunların En Somut Örneklerinden Bir Kaçı. Bu Sebeple 15 Temmuzu Slogan Olmaktan Çıkarmalıyız, 15 Temmuzu Sadece 15 Temmuz Tarihinde Hatırlamak Yerine Hayatımızın Her Anına Ve Her Alanına Yaymalıyız.

15 Temmuzu Unutmama Görevini Hepimiz Bir Birey Olarak Bu Görevi Üstlenmeliyiz. Nasıl Ki Hepimiz Gerek Kendi Geleceğimiz Gerek Çocuklarımız Ve Gerekse Torunlarımızın Geleceği İçin Çalışıyorsak Geleceğimizi İnşa Edeceğimiz Bu Topraklar İçin De Birşeyler Yapmamız Gerekiyor. Çünkü Hangi Makam Ve Mertebede Olursanız Olun Hangi Mülke Sahip Olursanız Olun Vatanınız Yoksa Bunlarında Hiç Bir Anlam Ve İfadesi Kalmıyor.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Olarak 15 Temmuzu Unutmama Ve Unutturmama Görevini Biz Üzerimize Düşdüğü Kadarıyla Kendi Öz İmkanlarımızla Yapmaya Devam Ediyoruz. Fetö İle Mücadelede De Herkes Üzerine Düşeni Yaplamalı. Halen Fetö Terör Örgütünün Tekrar Yapılanma İçerisinde Olduğunu Görmekteyiz. Bunun Sebebi İse Özellikle Üst Düzey Fetöcülerin İkili İlişkiler Sayesinde Elini Kolunu Sallayarak Dolaşmasından Kaynaklanıyor. Fetö İle Mücadelede Kimsenin Gözünün Yaşına Bakmadan Babam Bile Olsa Gerekli Cezayı Almalı Düsşüncesi İle Hareket Edilmelidir.

Bu Tür Alçakça Girişimlerin Yaşanmaması İçin Gerekli Kalıcı Tedbirler Alınmalıdır. Bunu İl Olarak İçi İslam Hassasiyeti İle Dolu Milliyetçi Bir Gençlik Yetiştirilmelidir. Bu Alçakça Girişimleri Kim Neden Yapıyor Bunu Deşifre Edip Milletimize Aktarmamız Gerekiyor. Milletimizin Bunları En İyi Şekilde Alması İçin Girişimlerde Bulunmak Gerekiyor.

Peki Gerçekten Bu Siyonist Güçler Neden Bu Toprakları Ele Geçirmek İstiyor Neden Bu Ülke Bu Kadar Önemli. Aslında Bunun Birçok Sebebi Var Ama Bunları Ana Başlıklar Altında Şöyle Sıralayabiliriz. Müslüman Bir Toplum Olduğumuz İçin, Türk Olduğumuz İçin, Dünyanın Gelecekte Enerji Kaynaklarına Sahip Olduğu İçin Ve Artık Eskisi Gibi Birilerinden Talimat Alan Bir Ülke Değil Kendi Ayakları Üzerinde Duran Ülke Olduğumuz İçin. Şunu Söylemek İsterimki Her Kim Ne Yaparsa Yapsın Bu Bayrak Kıyamete Kadar Dalganalacaktır. Biz 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Olarak Yola Çıktığımızda Söylediklerimizi Bir Kez Daha Tekrarlıyoruz.

Susturulmak İstenilen Ezan İse Ölüm Bizim İçin Bayramdır.

Bölünmek İstenilen Vatan İse Ölüm Bizim İçin Düğündür.

İndirilmek İstenilen Bayrak İse Ölüm Bizim İçin Şereftir.

Ve Bizde Şerfli Ölümün Hesabı Olmaz

Biz Ya Bu Topraklarda Var Oluruz Yada Bu Topraklarda Can Veririz.

 

Bilal Uludağ

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı

Kaynak:sürmanşet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.