DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

15 TEMMUZ MİLLİ İRADE OCAKLARINDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

15 TEMMUZ MİLLİ İRADE OCAKLARINDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
13.08.2019
140
A+
A-

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkez Binasında geniş bir yelpazede gerçekleştirilen bayram kutlamasında önemli konu ve konuklara yer verildi. Operasyonda helikopter düşmesi sonucu gazi olan Mesut Altıkulaç’ın da katıldığı bayramlaşma programına yoğun bir ilgi olduğu gözlemlendi.

Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının içinde önemli bir yere sahip olan ve Milli Birlik ve Beraberlik için ciddi çalışmalara imza atan 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarının Genel Merkez Binasında yapılan Bayramlaşma programında Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan bir konuşma yaparak şu sözlere yer verdi. Tüm İslam âlemi için, bu mübarek Kurban Bayramı’nın hayırlar getirmesini diliyorum. Mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren tüm müslümanların, Kabe’de, Arafat’ta, Müzdelife’de yaptıkları duaları kabul eylesin.

Milli birlik ve beraberliği bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duygularun, Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.