DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

15 Temmuz’u Asla Unutmayacağız ve Unutturmayacağız”

15 Temmuz’u Asla Unutmayacağız ve Unutturmayacağız”
13.07.2018
188
A+
A-

15 Temmuz’u Asla Unutmayacağız ve Unutturmayacağız”

 

 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Bayramı Mesajı

 

“15 Temmuz’u Asla Unutmayacağız ve Unutturmayacağız”

 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajda 15 Temmuz ruhunun asla unutulmaması gerektiğine vurgu yapan Mehmet Çınar 15 Temmuz’u asla unutmayacağız ve unutturmayacağız dedi.

 

“15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanıdır. FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen alçak darbe girişiminin ardından tam iki yıl geçti. O karanlık gece, verilen destansı mücadeleyle parlak bir zafere dönüşmüştür. Hain ellerin, millet iradesiyle seçilmiş hükümete karşı darbe teşebbüsüne kalkışması asla kabul edilemezdi. Necip milletimiz de bunu kabul etmeyerek, canı pahasına özgürlüğüne sahip çıkmıştır. İdealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı alçak darbe girişimcilerini hüsrana uğramıştır. Rengini şehitlerimizin kanından alan Ay-Yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz, 15 Temmuz gecesi yurdun dört bir köşesinde meydanlarda tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain darbe girişimini vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte canlarını vererek, kanlarını dökerek engellemiştir.

 

Aziz milletimiz yediden yetmişe geleceğini hain ellere bırakmamak adına Türk bayrakları ile darbeye karşı tek vücut olmuştur. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek sloganları atarak darbe girişimine karşı çıkan Malatyalı hemşerilerimiz, milli iradeye sahip çıkma adına caddeleri doldurdu. Kentte tüm camilerde de salalar ve ezanlar okunurken, kalabalığın meydandaki bekleyişi darbe girişiminin üzerinden günler geçmesine rağmen devam etmiştir. Böyle bir birlik ve beraberlik içinde olan millet asla yenilgiye uğramayacaktır. Halkın iradesinin her şeyin üzerinde olduğunu 15 Temmuz gecesinde bir kez daha gördük. Başkomutan’ımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla milyonlar, milletine, bayrağına, vatanına, devletine sahip çıkmıştır.

Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Devletin bütünlüğü, bu bayrağın varlığı, Devletin bekası söz konusuysa gerisi teferruattır. Milleti, vatanı, bayrağı uğruna canını veren tüm şehitlerimizle birlikte 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve gazilerimiz minnetle anıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.