Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

2018 YILINDA 1437 İÇMESUYU DEPOSUNUN BAKIM, ONARIM VE TEMİZLİĞİ YAPILDI

2018 YILINDA 1437 İÇMESUYU DEPOSUNUN BAKIM, ONARIM VE TEMİZLİĞİ YAPILDI
29.01.2019
115
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, su depolarının bakım, onarım ve temizliğini yapıyor. Bu kapsamda 2018 yılında toplam 1437 deponun bakım, onarım ve temizliği yapıldı.

“2018 yılında 171 deponun bakım ve onarımını, 1266 deponun ise temizliğini yaptık”

MASKİ, Malatya’nın büyükşehir oluş süreciyle birlikte, şehrin her noktasına altyapı hizmeti götürmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu depo bakım, onarım ve temizliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, su depolarının bakımlarının sağlıklı su tüketimi noktasında büyük önem taşıdığını belirterek, “MASKİ olarak su depolarının temizliğine büyük önem vermekteyiz. Bu anlamda eski depolarımızın otomatik klorlama sistemiyle temizliğini yaparak, izolasyonu ve bakım onarım işlemlerini gerçekleştirdik. Manevra odasındaki vanaları değiştirip, sıva boya işlemlerini yaptık. 3 bileşenli yalıtım malzemesiyle sızdırmazlık işlemlerini tamamladık. Depolarımızın etrafını tel örgülerle çevreleyerek gerekli güvenlik önlemleri aldık. Depolarımızın bakteriyolojik arındırıcı malzemeler ile temizliğini yaptık. Bu kapsamda 2018 yılında 171 deponun bakım ve onarımını, 1266 deponun ise temizliğini yaptık. Toplam 1437 içmesuyu deposunun bakım, onarım ve temizliğini gerçekleştirmiş olduk. MASKİ olarak hedefimiz daha sağlıklı ve daha güçlü bir altyapı ağı oluşturmak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.