Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Sadıkoğlu; Malatya’nın Gelişmesi İçin Gayret Gösteriyoruz

Sadıkoğlu; Malatya’nın Gelişmesi İçin Gayret Gösteriyoruz
22.11.2021
193
A+
A-

(TSO) Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu,  Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinçle Birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

(TSO) Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bizim Hiç Kimseyle Bir Hesabımız Yoktur. Bizim Derdimiz Malatya ve Malatya’lıların Hakkını Savunmaktır Dedi.

Malatya (TSO)  Başkanı  Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bizler göreve geldiğimizde çok büyük sorunlar ve eksikliklerle karşılaştık. Özellikle Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisinin  olmaması  büyük bir kanayan yaraydı. Sayın Cumhurbaşkanımızın Pütürge ziyaretinde bu eksikliği kendisine söylememizle birlikte 1 hafta gibi kısa bir sürede  Arıtma Tesisinin yapılması talimatını vererek bu büyük sorunu ortadan kaldırmış olduk Şahsım ve tüm Malatya’lılar adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.  Ayrıca Organize Sanayi Bölgemize çok büyük yatırımcılar getirdik. Şu an yaklaşık Orgnize sanayi bölgesindeki fabrika  sayısını ve çalışan sayısını bizden öncesinin neredeyse 3 katına çıkarttık. Özellikle tekstil konusunda Malatya’mız bir üs bçlgesi lojistik bölgesi konumuna gelmiştir. Sadıkoğlu bizim derdimiz Malatya’dır. Hiç bir çıkar hesabımız veya başka bir ajandamız yoktur. Bütün derdimiz Malatya’nın özellikle ekonomik yönden gelişmesisağlamak işssizlik sorununu getirdiğimiz yatırımcılarla en az seviyeye çekmektir. Yoksa bizim hiç kimseyle bir hesabımız sıkıntımız yoktur.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bizler Malatya’nın evlatlarıyız atalarımız burada doğdu burada dünyasını değiştirdi. Bizlerde atalarımız gibi bu Memlekete vefa borcumuzu ödemek için gayret gösteriyoruz. Allah’ın izni ile hep birlikte bu sıkıntıları birlikte el ele vererek atlatacağız. Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ettik. Basınımız özellikle her şartta bizleri ilk günden bugüne kadar hep desteklediniz ve hep sesimiz oldunuz. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı her birinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Bizleri misafir eden Başta Dernek Başkanı Zeki Dağ, Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Başkan Sadıkoğlu ve Yönetimi göreve geldiği günden bugüne kadar Malatya için çok ciddi projelere imza attı. Özellikle Organize Sanayi Bölgesine gelen yatırımcıların artması  ve Malatya’nın neredeyse 40 yıllık sorunu olan ve hiç bir çözüm bulunamayan Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisinin yapımının hayata geçmesi Malatya için çok önemli bir kazanımdır. Başkanm gerçekten Malatya için çok güzel  projelere imza atıyor.  Bu vesile ile Derneğimizi ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinç’e şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına  teşekkür ediyorum  başarılarının  devamını diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.