Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

5 MAHALLEYE BİN 850 METRELİK KANALİZASYON HATTI YAPILDI

5 MAHALLEYE BİN 850 METRELİK KANALİZASYON HATTI YAPILDI
03.08.2018
166
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 5 mahallenin toplam uzunluğu bin 850 metre olan kanalizasyon hattını yaptı.
Malatya’nın en önemli kurumlarından biri olan ve şehre 100 yıl dayanıklı altyapı inşa etmek için çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü, 5 mahallede kanalizasyon imalatı gerçekleştirdi.

“Çevre ve İnsan Sağlığını Önemsiyoruz”

Daha sağlıklı ve temiz bir çevre için çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Altyapıya dair her sorunu çözüme kavuşturmak ve hemşerilerimizin refahını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç olan mahallelere öncelik vererek şehrin tamamında çalışmalar yapmaya gayet gösteriyoruz. 5 mahallemizde kanalizasyon hattı yaptık. Arguvan Akören’de, Hekimhan Yayladamı’nda, Doğanşehir Sürgü ve Gövdeli’de, Yazıhan Çavuş’ta toplam bin 850 metrelik kanalizasyon hattı yapıldı. Hedefimiz kanalizasyon şebekesini yenileyerek gelecek nesillerimizin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamak. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.