Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

8. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI 27 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR

8. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI 27 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR
26.04.2019
128
A+
A-

 

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Kültür A.Ş tarafından düzenlenen 8. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı 27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 10.00’da kapılarını ziyaretçilere açıyor.
Kitap Fuarına 375 Yayınevi 250 Yazar Katılacak
Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan; “Destan Şehir Malatya’mıza yakışır bir şekilde düzenlenen Kitap Fuarımızın, bu yıl 8’incisini gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediyesi yanında, 27 Nisan – 5 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarımızda birbirinden değerli yazarlarımızı misafir edeceğiz. “Cemil Meriç Anısına” temasıyla gerçekleştireceğimiz fuara, 375 yayınevi ve 250 yazar katılacak” dedi.
Kitap Fuarı Resmi Açılışı: 29 Nisan 2019 Pazartesi
Kitap Fuarı resmi açılışının ise 29 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 11.00’de yapılacağını söyleyen Başkan Gürkan, “9 gün boyunca kitapseverler yazarlar ile bir araya gelecek. İmza günleri, konferanslar, seminerler, STK’lar ile yazar buluşmaları, yazar – okur buluşmaları, okullarda öğrenci – yazar buluşmaları gibi etkinlikler olacak” dedi.
Kitap okumanın önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kitap okumanın bilgi anlamında insanı zenginleştirdiğini ve olgunlaştırdığını belirterek, tüm kitapseverleri fuara davet etti.
Fuar ziyaret saatleri
Sabah: 10.00
Akşam: 22.00

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.