Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ABYB’ Den Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’ya Ziyaret

ABYB’ Den Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’ya Ziyaret
09.04.2021
995
A+
A-

 

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’ya iade-i ziyaret gerçekleştirdi

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri İade-i ziyaret programları kapsamında Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’ya ziyarette bulundular

Başkan Yavuzkurt , Kurulduğu günden bu yana ülkemizde olduğu gibi dünyanın farklı bölgelerinde de ihtiyaç sahiplerine umut olan Türk Kızılay’ının her türlü afetten etkilenen vatandaşların yardımına koşup, yaralarını hafiflettiğini belirtti. Türk Kızılay’ı gibi gönüllülük esaslı yardım kuruluşlarının öneminin zorlu günlerde ortaya çıktığını ifade eden Yavuzkurt, Türk Kızılay’ının merhamet elini güçlendirmek adına verilecek her desteğin bir insanlık görevi olduğunu söyledi.

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ise, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtip, kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmayan Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Soylu ise, kara gün dostu olan Türk Kızılay’ının gücünü bağışçılarından aldığını belirterek, bu güç sayesinde Türkiye’de ve dünyada nerede bir ihtiyaç sahibi varsa, en büyük destekçileri olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette ayrıca, Başkan Soylu tarafından Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkan Yardımcısı Said Yalçın’a 10 kez kan bağışı yapması dolayısıyla bronz madalya verildi.

Başkan Yalçın,’’ her şeyden önce bir vatandaş olarak Kızılay’a kan verme mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Şimdiye kadar 10 kez kan bağışında bulunmuşum. Türk Kızılay’ı da 10’un üzerinde bağışta bulunanlara bronz madalya takdim ediyor. Bizlere de bir madalya takdim ettiler, kendilerine teşekkür ediyorum’ ’dedi.

 

 

Bülten

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.