Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ABYB’den Başsavcı Savran’a Ziyaret

ABYB’den Başsavcı Savran’a Ziyaret
16.03.2021
1.645
A+
A-

Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran’a ziyaret gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran’a ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Malatya’nın her yönüyle önemli bir  şehir olması ve Türkiye’ye örnek teşkil edecek projelerle gündeme gelmesinin sosyal ve kültürel anlamda büyük önem taşıdığını belirtti.Yavuzkurt, “Adeta bir cazibe merkezi olan İlimiz de huzur ve güvenli bir hayat hepimizin en büyük arzusudur. Elbette ki güven ve huzurun tesisinde birinci görev güvenlik güçlerine ve yargıya düşüyor. Ancak, İlimizin sivil dinamikleri olarak kurumlara destek olmak ve onların görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi için ortam oluşturmak da bizlerin mutlak görevidir. Bugüne kadar güvenlik güçlerimizin ve adalet sisteminin yanında yer aldığımız gibi, bundan sonra da polisimizin, savcımızın, hâkimimizin yanında olacağız.”ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Muhammet Savran , Malatya’da görev yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, “ Güvenlik güçleri ve İlin sivil dinamikleri ile iş birliği halindeyiz. Sizlerin desteği bizi motive edecektir ve  Birliktelik, toplumumuzun bekası ve gelişmesi açısından oldukça önem teşkil etmektedir. “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.