DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ABYB’den Ömer Akkuş’a hayırlı olsun ziyareti

ABYB’den Ömer Akkuş’a hayırlı olsun ziyareti
16.12.2021
152
A+
A-

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine atanan Ömer Akkuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kurulduğu günden bu yana, Malatya Turgut Özal Üniversitesinin çatısı altında görevini yürüten ve başarılı hizmetlere imza atarak Üniversitenin gelişimine katkı sağlayan Ömer Akkuş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt , Üniversite’lerin bir Ülkenin gelecekteki nitelikli insan potansiyelini yetiştiren kurumlar olduğunu ifade etti.

Başkan Yavuzkurt,’’Turgut Özal Üniversitesinin yakaladığı başarı tesadüf değildir. Akademik başarıları ile adından sıkça söz ettirerek , önemli bir yükseliş gösterdi ve Malatya’nın kalkınması için çok sayıda proje üretti. Bu önemli çalışmaların artarak devam edeceğine inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ,Ömer Akkuş’un yeni görevinde de Üniversitemize güzel projelerle hizmet edeceğine inanıyorum ve başarılar diliyorum’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreteri Ömer Akkuş ise,’’ Bu bir bayrak yarışı, bayrak bizde olduğu sürece elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizim görevimiz Üniversite ve öğrencilerimiz için daha güzel hizmetler vermektir. Malatya’da sosyo-ekonomik gelişime katkıda bulunması için üniversite olarak sürekli gayret içinde kalmaya devam edeceğiz” dedi.

‘‘Eğitim de gösterilen kalite ile adını sıkça duyuran Turgut Özal Üniversitesi her dalda başarısını sürdürmeye devam edecek ‘’ifadelerine yer veren Akkuş, Başkan Yavuzkurt ve Yönetimine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.