Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Adıyaman Gücü Namağlup Şampiyon Oldu

Adıyaman Gücü Namağlup Şampiyon Oldu
24.05.2022
131
A+
A-

Adıyaman Gücü Namağlup Şampiyon Oldu

Adıyaman 2. Amatör kümede 2021-2022 sezonunda Adıyaman Gücüspor ligi namağlup şampiyon olarak tamamladı.

Adıyaman 2. Amatör küme’de geride kalan 8.hafta sonunda 8 maçta 8 galibiyet alan Adıyaman Gücüspor 35 gol atarken kalesinde ise 8 gol gördü. 24 puanla sezonu namağlup olarak şampiyon olarak tamamlayan Yeşil-Beyazlı ekip 2022-2023 sezonunda Adıyaman 1. Amatör küme liginde mücadele edecek.

Ligin son maçında İkinci sırada bulunan Besni Anadoluspor’u 5-2 ile geçen Yeşil-Beyazlılar maç sonrasında şampiyonluk kupasını alarak taraftarı ile şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

Adıyaman Gücüspor Kulübü Başkanı Mehmet Ergül, basın mensuplarına namağlup şampiyon oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Bütün futbolcu ve teknik heyeti gönülden kutladığını belirten Ergül, “Bu çok güzel bir duygu. Sezonun başında şampiyonluğa inanmış bir takım vardı ve şimdi de bu inanmış ekip şampiyon oldu. Çok mutlu ve gururluyuz. Adıyaman 1. Amatör küme’de iddiamız devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.