Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ağar’dan Yanılmaz’a Ziyaret

Ağar’dan Yanılmaz’a Ziyaret
31.05.2018
367
A+
A-

Ağar’dan Yanılmaz’a Ziyaret

İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Ağar’dan Yanılmaz’a Ziyaret

İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Yaklaşan seçimlerle ilgili karşılıklı görüş alışverişi yapmak için Başkan Yanılmaz’ı ziyaret ettiğini belirten Ağar, açıklamasında şunları söyledi: “Hepimiz ittifak halindeyiz, bu seçimlerin önemi Türkiye açısından fevkalade büyüktür. Herkes kendi imkânları içerisinde azami gayreti göstermek durumundadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni başkan seçilmesi için güçlü bir şekilde gayret gösterme mecburiyetimiz vardır. Türkiye’nin geleceği ile karşı karşıya kalacağı sıkıntılar açısından meseleyi analiz ettiğimiz vakit böyle bir mecburiyetin gerekliliğinin var olduğunu görüyoruz. Önemli olan bu var olan mevzuyu geniş bir şekilde oya doğru taşıyabilmeliyi başarmaktır. Uzun yıllardır tecrübesi olan bir parti dolayısıyla bunu da başaracağından şahsen kanaatim tamdır. Ülke menfaati ve geleceği açısından bizler üzerimize düşeni yapma gayreti ve kararlılığındayız. Allah yardımcımız olsun memleketimiz için hayırlı olan sonucu hep birlikte almaya gayret edeceğiz.”

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimleri vesilesiyle Elâzığ’da da çalışmaların son hızla devam ettiğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz şunları kaydetti:

 

“Hemşerimiz, eski bakanımız, genel başkanımız Sayın Mehmet Ağar beyinde Elâzığ ziyareti Elâzığ’a güç verdi. Bugün de belediyemizi ziyaret ettiler. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran’a millet olarak en iyi şekilde hazırlanmanın ve en iyi sonucu almanın da mücadelesini vermeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti açısından tarihi bir dönüm, değişim noktasıdır. Hükümet Sistemi değişecek, meclis daha güçlü hale gelecek dolayısıyla dost ve düşmanlara karşı cumhurbaşkanımızı en yüksek oranda seçilmesine vesile olmamız lazım. Güçlü bir hükümet sistemi, güçlü bir meclisi güçlü bir devleti oluşturacaktır. Bu noktada her birimiz bir tuğlanın üzerine bir tuğla koyacağız. Bu vesileyle 1 Haziran Cuma günü Başbakanımız 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda hemşerilerimize seslenecek. Bütün hemşerilerimizi bu vesileyle mitinge davet ediyoruz. Elazığ kendisine yakışan karşılamayı ve uğurlamaya en iyi şekilde yapacaktır.”

Kaynak :Ras Ajans

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.