Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ağbaba Akçadağ’dan Sert Çıktı

Ağbaba Akçadağ’dan Sert Çıktı
01.06.2018
186
A+
A-

Ağbaba Akçadağ’dan Sert Çıktı

BU REKLAMLARI SEN CEBİNDEN Mİ YAPTIRIYORSUN KARDEŞİM?

Ağbaba Akçadağ’dan Sert Çıktı
Reklam

BU REKLAMLARI SEN CEBİNDEN Mİ YAPTIRIYORSUN KARDEŞİM?

ERDOĞAN MİTİNGİ İÇİN OKULLAR TATİL EDİLDİ, İŞÇİLER ZORLA GETİRİLDİ

TESK VE TOBB BAŞKANI MALATYA’NIN İRADESİNE İPOTEK KOYMAK İSTİYOR

Ağbaba’dan çarpıcı açıklamalar; “Erdoğan mitingi için taşımalı okullar tatil edildi, servis araçları mitinge insan taşıdı.Belediyelerde TYP kapsamında çalışan işçiler mitinge gitmezler ise işten çıkarılmakla tehdit edildi”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitingi ile ilgili gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Miting alanının çok görülmesi için taşıma yapıldığını, MOTAŞ’ın saat 14.00 den itibaren ücretsiz taşıma yaptığını belirterek, “Hadi bakalım MOTAŞ, yarın da bizim  mitingimiz var. Bizim için de ücretsiz taşıma yap da görelim”

CHP Milletvekili adayları Veli Ağbaba, Hulisi Porgalı,Soner Gökçe, Berna Karadaş ve Emin Dönmez Akçadağ’da esnaf odası temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldiler.

BİR CUMHURBAŞKANI BUNDAN NEDEN RAHATSIZLIK DUYAR Kİ?

Akçadağ meydanında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malatya’da bir miting yaptı. Mitingin konuşmasının başında diyor ki, birileri “Malatyaspor Ortak Paydamız” pankartı asmış. Bundan da rahatsız olmuş. Benim birkaç tane böyle sloganım, afişim var. Bir Cumhurbaşkanı bundan niye rahatsız olur? Veli Ağbaba’nın yazmış olduğu “Malatyaspor Ortak Paydamız’dan rahatsız olmuş. Ortak paydanın anlamı şu, sağcı solcu, Akçadağlı Hekimhanlı, CHP’linin de, AKP’linin de, MHP’linin de, İyi Partilinin de, Saadetlinin de Malatyasporu. Bundan niye rahatsızlık duyuyorsun?”dedi.

İYİ Kİ ARSLANTEPE HÖYÜĞÜNÜ DE BİZ YAPTIK DEMEDİ

Ağbaba Erdoğan’ın ‘mitingde İnönü Üniversitesi’ni biz yaptık’ demesini de eleştirerek  “1975’te kurulan üniversiteyi biz yaptık diyor. İyi ki Battalgazi’deki 794 yıllık Ulu Cami’yi, 381 yıllık Kervansaray’ı, 5500 yıllık Arslantepe Höyüğü’nü biz yaptık demedi. Yaptığın bir şey varsa gel Akçadağ’da göster. İnsan bakınca utanıyor çamur içinde her yer. Avrasya Tüneli’ni konuşanlar, duble yolları anlatanlar, Akçadağ’ın halini konuşmuyor; kışın çamur, yazın toz. Gel bunu yap” ifadelerini kullandı

KKaynak:Ras Ajans

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.