DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ağbaba’dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Ağbaba’dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret
11.06.2018
192
A+
A-

Ağbaba’dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

(CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Ağbaba’dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret.

Ağbaba’dan Anadolu Basın Birliğine ZiyaretSiyaset

Veli Ağbaba’yı Anadolu Basın Birliği Derneği Ziyaretinde Dernek Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu karşıladı. Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ, Sayın Veli Ağababa’nın bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.

(CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Anadolu Basın birliği Derneğini Ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ağbaba, bizler (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi olarak basın kuruluşlarını ve basın çalışanı kardeşlerimize önem veriyoruz. Basın çalışanı kardeşlerimizin zor şartlarda çalıştıklarını biliyoruz. Bizler basın çalışanlarına çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Ağbaba, bizler seçim çalışmalarımızı en güzel şekilde sürdürüyoruz. Önümüzde çok önemli bir seçim maratonu var ve bu yapılacak seçim Malatya’mız ve Ülkemiz için çok önemlidir. Seçim çalışmaları yaparken tabiki zaman zaman önümüze bazı engeller çıkıyor ve çıkarılıyor. Âmâ bizler bu olumsuzluklara rağmen yolumuza devam ediyoruz.

Ağbaba, bizler seçim çalışmalarımızda halkımızı ve esnaflarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz ve esnaflarımızın sıkıntıları olduğunu görüyoruz. 24 Haziranda yapılacak cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri Malatya’mıza ve Ülkemize hayırlı olur dedi. Bu gün bizler Anadolu Basın Birliğini ziyaret ettik ve bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu ve yine zor şartlarda görev yapan basın emekçilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Anadolu Basın Birliğinin çalışmalarını takdir ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ, (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Sayın Veli Ağbaba’ya Derneğimize ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, 24 Haziranda yapılacak cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin Malatya’mıza ve Ülkemize İnşallah hayırlı olur. Bizler hep birlikte Ülkemize hizmet etmeliyiz ve sahip çıkmalıyız. Bu Ülke hepimizindir ve bu Ülke’ de hep birlikte kardeşçe yaşamalıyız. 24 Haziran seçim çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve tün siyasi partiler en güzel şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor buda bizim içi çok önemlidir. İşte bu seçim çalışmaları bizler için çok çok önem taşıyor. Başkan Dağ, Aybaba’ya seçim çalışmalarında başarılar dilerken, Bizler basın olarak tüm partilerimize eşit şekilde desteklerimiz devam etmektedir.24 Haziranda yapılacak bu seçimlerin Malatya’mıza ve Ülkemize hayırlı olmasını cenabı Allahtan diliyorum dedi.

Kaynak :Malatya birlik Gazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.