Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ahmet Çakır, Siyasiler Yeni Malatyaspor’a Müdahil Olmamalı

Ahmet Çakır, Siyasiler Yeni Malatyaspor’a Müdahil Olmamalı
28.12.2021
174
A+
A-

Ahmet Çakır, Siyasiler Yeni Malatyaspor’a Müdahil Olmamalı
AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor’un Gidişatı Hiç İyi Değil.Tüm Malatya’lılar Özellikle İş İnsanları Bir Olup Yeni Malatyaspor’u Lig’de Bırakmalıyız. Artık Yeni Malatyaspor’un Kurumsal Bir Yapıya Oturması Lazım. Yoksa Siyasilerin Takıma Dışarıdan Müdahale Etmesini Doğru Bulmuyorum Dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Dünya  genelinde Ekonomik ve Siyasi Krizler ve 2 Yıldır Devam  Pandemiye  Rağmen Dünyada En Çok Büyüyen Ender Ülkelerden Bir Tanesiyiz Dedi.

Milletvekili Ahmet Çakır, “ Ekonomideki temel etkenlerden bir tanesi de güven ortamı, istikrar ortamıdır. Türkiye’deki gerçek tablo bu değil ekonomi bakanlarımız da açıklıyorlardı. Çünkü bir ülkenin temel göstergelerinden bir tanesi büyüme rakamlarıdır. Pandemi döneminde büyüme rakamlarına baktığımız zaman dünyada en çok büyüyen iki pozitif ülkeden bir tanesiyiz. İhracat rakamlarına, ticarete, üretime baktığımızda çok iyi noktadayız. Faizlerin düşüşü de istihdam, üretim, ihracat, Türk ekonomisi için çok önemli. Cumhurbaşkanımız halkımızı asla ezdirmeyeceğiz, hiçbir kesimi mağdur etmeyeceğiz dedi. Bununla ilgili de adımlar atıldı” şekinde konuştu.

Siyasiler Yeni Malatyaspor’a Müdahil Olmamalı
Milletvekili Çakır Yeni Malatyaspor Benim Belediye Başkanlığım döneminde 3. Lig’den önce 2. Lig , PTT 1 Lig ve Süper Lig’e  çıktı. Bu takıma  her türlü  maddi  manevi desteği vererek takımı buralara  getirdik.  Ama Yeni Malatyaspor’un  şu an durumu ortada.. Adil Gevrek Başkan 4 – 5 yıl  Yeni Malatyaspor’u iyi yönetti. Ama  şu an  gelinen noktada  Kulübü iyi yönetemediği ortada. Adil Gevrek Başkanın hem  kendi  şahsı  hemde Yeni Malatyaspor’un  daha  fazla  yıpranmaması için başkanlığı  bırakması  gerekir. Yeni bir  kan  yeni  bir değişim ve  üç beş transferle takımı ikinci  yarıda yeniden  ateşleyip  kümede bırakabilir.

Çakır, artık  siyasilerin Yeni Malatyaspor’a  müdahil olması  doğru  değil. Kulüp  sağlam  temeller  üzerine  kurumsal  bir  yapıya oturtulmalıdır.Yoksa siyasilerin  veya  farklı etkenlerin  kulübe  müdahil olması  başarıyı getirmez..

Tabiki takımın  geldiği nokta  bütün Malatya’lıları ve bizleri derinden üzmektedir.  “Malatyaspor yenildiği zaman hepimiz o haftayı üzgün ve canımız sıkkın geçiriyoruz. Yendiği zaman tüm kamuoyunda heyecan oluyor. Son dönemde Yeni Malatyaspor’un iyi gitmediğini görüyoruz. İyi bir puan durumumuz yok. Kötü yerdeyiz. Bazı maçlarda  Yeni Malatyaspor’un yanlış kararlarla puan kaybettiğini görüyoruz. Maçları yöneten  hakemlerin  çok dikkat etmesi gerekiyor. Futbolcuların alın teri ama bir şehrin kaderi. İnşallah toparlanır diye bekliyoruz. Herkese büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Ahmet Çakır Vekilimle Belediye Başkanlığı döneminde birlikte mesaide  bulunduk. Sayın  vekilim Başkanlığı döneminde  Malatya  için çok önemli  projelere imza attı. Kendisine ziyaretlerinden dolayı şahsım  ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.