DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK PARTİ 19. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

AK PARTİ 19. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
13.08.2020
442
A+
A-

Bundan 19 sene önce millet iradesini kendine rehber edinerek, milletin bizzat kendisi tarafından, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bağımsız ve büyük Türkiye hedefiyle kurulan AK Parti’nin bugün 19. kuruluş yıl dönümünü yaşıyoruz.

 

AK Parti 19 yıllık bu süre zarfında milletin bir yansıması, milletin iradesi, milletin ta kendisi haline gelmiştir. Vatan ve millet aşkıyla zorlu ve meşakkatli bu yolda manevi desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz milletimizle her türlü zorluğu göğsümüzü siper edip ülkemizi bağımsız ve güçlü bir ülke haline getirme hedefinde durmadan yürüdük ve yürümeye devam ediyoruz. Başı dik, alnı ak, yüreği demirden bir parça milletimizle adımlarımızı her zamankinden daha sağlam daha güçlü daha azimli bir şekilde atıyoruz.

 

AK Parti ailesi dünyanın siyasette en önemli markası haline gelmiş bir teşkilattır. Siyaset ben değil biz olabilmeyi ister. AK Parti “biz” olanların partisidir.

Kuşkusuz AK Parti’nin bu övünç ve başarı kaynağının arkasındaki yegâne güç Kurucu Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

O’nun sayesinde Türkiye bugün feraset ve nüfuz sahibi olmuş, bölgesinde ve dünyada parmakla gösterilen bir ülke haline gelmiştir.

 

Gazi Mustafa Kemal’in işaret ettiği muasır medeniyetlere ulaşma arzusu içinde Cumhurbaşkanı ve Başkomutanımızın Erdoğan’ın açtığı yolda koyduğu hedeflerde ak kadrolarımız Türkiye’ye adeta çağ atlatmıştır.

 

Ülkemiz milli ekonomisiyle, yerli teknolojisiyle, demokrasi anlayışıyla, özgürlük inancı ve ruhuyla; her türlü engelleme çabalarına rağmen; dünyanın en gelişmiş ülkeleri içinde yerini alacaktır.

 

Zira bizim kılavuzumuz bellidir. Bizler dünya tarihini yazanların torunları; İslam Ümmeti’nin yeryüzündeki yükselen sesiyiz. Şimdiye kadar hiçbir güruhun bu sesi susturmaya gücü yetmedi, bundan sonra da yetmeyecek.

 

Türkiye; AK Parti iktidarı ile büyümeye, daha da güçlenmeye devam edecek.

19.yaş programımızın temasını oluşturan “Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında” söylemimizde anlam bulduğu şekilde milletimizle yol arkadaşlığımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada güçlendirerek sürdüreceğiz.

 

AK Parti’mizin kuruluşunun 19. yıl dönümü vesilesiyle bugüne kadar partimize gönül vermiş, teşkilatlarımızda görev almış tüm dava arkadaşlarımıza ve destekleriyle yanımızda olan aziz milletimize şükranlarımı sunuyor, inandığımız kutlu yolda nice uzun ve hizmet dolu yıllar diliyorum.

 

Öznur ÇALIK

Malatya Milletvekili

AK Parti MKYK Üyesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.