DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK PARTİ ADAYI TÜRKSOY, ARAPGİR İÇİN PROJELERİNİ TANITTI

AK PARTİ ADAYI TÜRKSOY, ARAPGİR İÇİN PROJELERİNİ TANITTI
27.02.2019
145
A+
A-

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Malatya Arapgir İlçesi Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy, düzenlediği toplantıda projelerini anlattı. 4-4’lük Arapgir için ilk etapta 44 proje hazırladıklarını vurgulayan Başkan Adayı Türksoy, “Arapgir bizim sevdamız, Arapgir bizim aşkımızdır” dedi.

Proje tanıtım toplantısına katılmak üzere AK Parti MKYK Üyeleri Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur OĞUZHAN, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri KAHVECİ, AK Parti Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri Arapgir’e geldi. İlçe girişinde AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy ve Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer ile kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılan heyet daha sonra hep birlikte ilçe merkezine geçti. Konukların birer selamlama konuşması yaptığı toplantıda AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy, slayt gösterisi eşliğinde projelerini detaylı olarak açıkladı.

Başkan Adayı Türksoy’un kitapçık olarak da bastırdığı projelerle ilgili yaptığı konuşma şöyle:

İnsan şehri inşa ederken aslında taşın toprağın arasında kendini inşa eder. Gönülde her ne var ise, şehir olarak görünür. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur. Arapgir bizim sevdamız, Arapgir bizim aşkımızdır.

Gönül, tevazudur; azimdir, gayrettir. Gönül samimiyettir, hasbiliktir; hesabilik değil… işte bu anlayışla tevazu, samimiyet ve gayretle Arapgirimiz için yola çıkmış bulunuyoruz. Arapgirimizi gülistan yapmak için, gönülleri taçlandırmak için ilk etapta 44 proje hazırladık.

Arapgirimizin Kadim geçmişine layık olarak geleceğini inşa etmek için sosyal kültürel kalkınmadan ekonomik kalkınmaya; altyapıdan sportif alanlara kadar çok sayıda alanda projelerimizi hazırladık.

Başta ilçemize doğalgazı getirmek üzere inşallah yeni dönemde halkımızın güçlü desteğiyle çok önemli çalışmalar gerçekleştireceğiz.

Tarımsal sulamadan mesire yerlerine; manusa dokumacılığı gibi geleneksel sanatlarımızı yaşatmaktan güneş enerjisi santrallerine kadar dört dörtlük Arapgir için gece gündüz durmaksızın çalışacağız.

Tarım ve hayvancılığı geliştirmeye öncülük edeceğiz. İlçemizin ilgi alanındaki tüm ekonomik faaliyetlee destek olacağız ve göç veren değil göç alan bir Arapgir meydana getireceğiz.

Arapgirimize yakışır, modern bir belediye hizmet binasını kazandıracağız.

Kent konseyini kuracağız ve Arapgirimizi hep birlikte yöneteceğiz. Biz, hep birlikte Arapgiriz.

Elbete görev süremiz boyunca rutin belediye hizmetlerini en iyi şekilde sunmanın yanısıra bu 44 projeyi ve çok daha fazlasını yapacağımıza söz veriyoruz. İnşallah değerli Arapgirli hemşehrilerimizin desteğiyle hep birlike 4 – 4 lük Arapgir için bir olacağız, beraber olacağız.

Tüm katılımcılara Çok teşekkür ediyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. İnşaallah güveninize layık, emanetinize sadık olacağız.

Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allaha emanet olunuz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.