DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK PARTİ AKÇADAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KIRTEKE’DEN MHP’YE ZİYARET

AK PARTİ AKÇADAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KIRTEKE’DEN MHP’YE ZİYARET
29.01.2019
108
A+
A-

Cumhur ittifakı Akçadağ Belediye Başkan adayı ve AK Parti heyeti MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşarı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.
Ziyarette bir konuşma yapan MHP Malatya İl Başkanı Avşar, “Öncelikle Cumhur İttifakı Malatya Akçadağ Belediye Başkan Adayımız Mustafa Kırteke beye ve AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli bey’in , emirleri ile Cumhur İttifakına zarar verecek tüm olumsuz olaylardan kaçınıyoruz. Malatya’daki Ülkücü kardeşlerim ve dava arkadaşlarımdan yana sıkıntımız yok . Ben inanıyorum ki zillet ittifakına karşı Malatya’da olduğu gibi, Akçadağ’da da rekor oy alarak Türkiye sıralamasında birinci olacağız. Aramıza nifak tohumları mutlaka koymaya çalışacaklardır. Nitekim şunu bilmeliler ki, buna asla müsaade etmeyeceğiz. Bilinmeli ki Türkiye’nin üzerinde iki yıldır her türlü dalavereyi çevirdiler. Beka, ülkenin güvenliği ,hayatıdır. Terör ile sonuç alamayanlar, Gezi ile istediklerini bulamayanlar, darbe girişimi ile istediklerini alamayanlar ekonomik vurgunla istediklerini almak istemişlerdir,fakat nafile alamadılar.
Biz bu vatandan, bu bayrak dan asla ama asla ödün vermeyeceğiz. Türkiye’yi yiğitçe destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı. Malatya’da büyükşehir belediyesi ve 13 ilçede Cumhur ittifakımız başarı ile sonuçlanacağına şüphe etmediğini dile getiren Başkan Avşar, “Akçadağ ilçemizde de rekor oy ve başarı ile Mustafa Kırteke başkanımızı seçeceğiz. Bundan en ufak bir tereddütümüz yoktur. Zillet ittifakı istediğini alamayacaktır Malatya’dan. Bizler Akçadağ’a gideceğiz ve aslanlar gibi seçim çalışmalarımızı yapacağız. Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar… Sağduyunun Birlikteliği, Cumhur İttifakı” dedi. Misafirpervelikten dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakı Akçadağ Belediye
Başkan Adayı Mustafa Kırteke ise, “Akçadağ’lı hemşerilerimin göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Ve inanıyorum ki Cumhur İttifakı nasıl ki genel seçimlerde başarı ile çıkmıştır, yerelde de bu başarı devam edecektir. MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar beyinde belirttiği gibi, 31 Mart’a kadar aslanlar gibi çalışacağız ve Malatya’yı Türkiye’de birinci sıraya yerleştireceğiz”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.