DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK PARTİ İL YÖNETİMİNDEN MASKİ’YE ZİYARET

AK PARTİ İL YÖNETİMİNDEN MASKİ’YE ZİYARET
20.09.2018
116
A+
A-

Ak Parti İl Yönetimi, MASKİ Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, Genel Müdür Ertan Mumcu’nun yaptığı bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda kurumun 4 yıllık süreçteki çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme bulunuldu.

Koca: “Suyun ne kadar zahmetle, ne kadar emekle getirildiğini burada bir kez daha görmüş olduk”

Bilgilendirme toplantısında Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı MASKİ’ye teşekkür eden Ak Parti İl Başkanı İhsan Koca, “Musluğu açtığımızda hazır bulduğumuz suyun ne kadar zahmetle, ne kadar emekle getirildiğini burada bir kez daha görmüş olduk. Gördük ki musluğu açtığımızda gelen su, öyle hazıra konduğumuz bir su değil. Uzun emek ve mesai sonucu musluklarımıza kadar gelebiliyor. Tabi bunun da bir bedeli olmalı. Biz sanki suyumuz bedava diye biliyoruz. Kendiliğinden çıkan ve Malatya’ya cazibesiyle gelen bir su diye biliyoruz. Ama bunun öyle olmadığını gördük. Tabi bunun sadece musluktan açılarak gelmesi değil, birde bunun gideri kanalizasyonu var. MASKİ çalışanlarının hepsine teşekkür ediyorum. MASKİ’nin tüm Malatya’ya hizmet veren bir kurum olduğunu bir kez daha müşahede ettik. Bütün köylerimize, bütün yerleşim yerlerimize hem içmesuyu, hem de kanalizasyon anlamında ihtiyaçlarımızın karşılanacağı bir çalışmanın içindeler. Bir kez daha bu organizasyon için genel müdürümüz Sayın Ertan Mumcu ve MASKİ çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mumcu: “16 büyükşehir arasında hatırı sayılır makul ve makbul bir yere oturdu”

Düzenlenen program kapsamında yapılan ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirten Genel Müdür Ertan Mumcu, “Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sivil toplum kuruluşları ülkemizde başta siyaset, ekonomi, çevre, kültür ve sosyal konular üzerinde faaliyet gösterir. Siyasi partiler belki de STK’ların en yaygın, en önemli örgütüdür. O anlamda biz bu büyük örgütün Malatya’daki ayağına, iktidardaki partimizin il yönetimiyle bir bilgilendirme toplantısı yapmak istedik. Daha önce il başkanımızla istişare etmiştik, sağ olsun o da çok faydalı olacağına inandığını belitti. Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi yeni bir kurum. Büyükşehir Kanunuyla birlikte, 16 büyükşehirle birlikte eş zamanlı kurulan bir genel müdürlük burası. MASKİ, örgütlenmesi, ilçe bazındaki tespitler gibi noktada hızla tesisleşmeye, hızla sorunları tespit edip çözmeye başlamış bir kurumdur. İnanın 16 büyükşehir arasında hatırı sayılır makul ve makbul bir yere oturdu. Buda hepimiz için gurur verici bir durum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.