DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, MAHALLE ZİYARETLERİNE AĞIRLIK VERİYOR

AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, MAHALLE ZİYARETLERİNE AĞIRLIK VERİYOR
13.02.2019
183
A+
A-

 

“Seçimden Seçime Değil, Halkımızla Sürekli İç İçeyiz”

Turgut Özal Mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya gelip, projelerini anlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Beş yıl önce belirlediğimiz hedeflerin büyük bir kısmına ulaşmanın onurunu yaşıyoruz. Yüce Rabbime sonsuz hamdolsun ki; beş yıllık çalışma karnemizi yüzümüzün akıyla halkımızla paylaşma imkânına sahip oluyoruz. Halkımızda bu hizmetlerimizin karşılığında hoşsohbetleri ve güler yüzünü bizlerden esirgemiyor” dedi.

“TURGUT ÖZAL MAHALLEMİZ, BEŞ YILDA FARKLI BİR YAPIYA BÜRÜNDÜ”

Beş yıllık hizmet dönemlerinde Turgut Özal Mahallesine kazandırılan fiziksel yatırımlar ile sosyal sorumluluk projelerini sinevizyon eşliğinde mahalle sakinleriyle paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “ 2014 yılında göreve geldiğimizde Turgut Özal Mahallemizde alt ve üst yapı başta olmak üzere sosyal tesis ve park alanları anlamında büyük eksiklikler vardı, ancak şimdi baktığımız zaman bu sorunların %90 civarında çözüme kavuşturulduğunu görmek hepimizi mutlu etmektedir. Hizmete sunduğumuz park alanları, temizlik hizmetleri, geri dönüşüm evleri, yenilenen trafo binaları, modernleşen ulaşım ağı, kaldırımlarımız, bisiklet yollarımız ve yakın bir zamanda hizmete açacağımız Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binamız ile mahallemizin yapısı beş yıl önceye oranla büyük bir değişikliğe uğradı. Kent kimliğine artı değerler katan hizmetlerimizle modern yaşam koşullarına ulaşan buradaki hemşerilerimize beş yıl önce ne sözü verdiysek bugün o sözü yerine getirmenin kıvancı içerisindeyiz, işte AK Partinin farkı budur, biz size sevdalıyız, hizmet için varız” dedi.

“GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ VE ALAKA DOĞRU İŞLER YAPTIĞIMIZIN AÇIK GÖSTERGESİDİR”

2014 yılından bugüne kadar toplumun tüm dinamikleri ve vatandaşlarla muhabbeti kesmeden başarılı hizmetlerin altına imza attıklarını ifade eden Başkan Adayı Çınar, “Seçimden seçime değil, sürekli halkımızla birlikte olduk. 2014 yılından günümüze her anımızı halkımıza faydalı olacak şekilde planladık ve geçirdik. İlçemizin ihtiyaçlarını tespit ederken, vatandaşların beklentilerini de göz önünde bulundurarak buna göre çalışma stratejimizi belirledik. Hemşerilerimizin hayatın her anında birlikte olup, acıları paylaşıp sevinçleri birlikte yaşadık. Gördüğümüz ilgi ve alaka doğru işler yaptığımızın açık göstergesidir. İnşallah bundan sonra da aynı diyalogumuzu sürdüreceğiz. Çünkü AK Partimiz en büyük desteği halkından almaktadır.” dedi.

“MAKAM DEĞİL, GÖNÜLLERE TALİBİZ”

Bütün güçleri ve enerjilerini Yeşilyurt’un kalkınması için ortaya koyduklarını dile getiren Başkan Adayı Çınar, “ Bizler makam ve mevki sevdalısı insanlar değiliz, makamlar gelip geçicidir önemli olan gönül ve kalp kazanmaktır. Bir gün bizde bu dünyadan göçüp gideceğiz, gökkubbede hoş bir sadâ bırakmak için işimizi ciddiyetle yaparak arkamızdan hâyır dualarının okunmasını arzu ediyoruz. Yeşilyurt’un yaşam kalitesini arttıracak, şehrimizin çehresini değiştirecek projelerle önümüzdeki beş yılda da hizmet etmek en büyük hedefimizdir.” dedi.

“DAHA GÜÇLÜ VE HUZURLU YARINLARA EL BİRLİĞİYLE ULAŞACAĞIZ”

Yeşilyurt’un mevcut yapısı, kültürel değerleri ve sosyal dokusunu daha kıymetli hale getirecek yatırımları hayata geçirmenin gururuyla seçim çalışmalarını büyük bir moralle sürdürdükleri hatırlatan Başkan Adayı Çınar, “Biz işimizi gönülden yaptığımız için gönüller kazanıyoruz, beş yıl önce olduğu gibi yine gönüllere talibiz. Türkiye’de yerel yönetimler hamlesini başlatan AK Partimiz, hiçbir zaman yapamayacağının sözünü vermedi, bugünde yine aynı anlayışla halkımıza yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olarak destek istiyoruz. Hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceğimiz sözler vermedik. Bizler milletimize hizmetkâr olmak için çalışıyoruz ve koşturuyoruz. Mutlu, huzurlu ve geleceğe güvenle bakan bir Yeşilyurt’u hep birlikte inşa etmek için 31 Mart seçimleri için destek istiyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZIN ADAY GÖSTERİLMESİNDEN BÜYÜK BİR MEMNUNİYET DUYUYORUZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın aday gösterilmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Turgut Özal Mahalle Muhtarı Cengiz Yılmaz, “ Yeşilyurt’ ta ki 82 mahalle muhtarımızın tamamı Başkanımızın tekrar aday gösterilmesini istedi, bu isteğimizin yerine getirilmesinden ziyadesiyle memnun olduk. Başkanımızın bilgisi ve tecrübesinin yanında samimiyeti ve içtenliği toplum nazarında büyük ilgi görmektedir” dedi.

“YERELDEKİ KALKINMA SÜRECİ DEVAM EDECEK”

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Belediye Başkanlığıyla başlayan süreçte Türkiye hizmet belediyeciliği ile tanıştı. AK Partinin temelleri o günlerde atıldı ve bugünlere kadar geldi. AK Parti sadece hizmet belediyecilik alanında değil, sosyal, kültürel, eğitim, çevresel ve sportif hizmetlerin en güzelini milletimize sundu.Vatandaşlarımızın gönüllerine hitap eden hizmetlerle yereldeki kalkınma süreci 31 Mart ile birlikte devam edecektir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.