DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, STK VE MESLEK ÖRGÜTLERİYLE BİRARAYA GELDİ

AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, STK VE MESLEK ÖRGÜTLERİYLE BİRARAYA GELDİ
19.02.2019
146
A+
A-

 

“Hizmet Düsturumuz; Şeffaf, Çözüm Odaklı ve Hesap Verebilirlik Üzerine Kurulu”

Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, seçim ziyaretleri kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Örgütlerini ziyaret ederek beş yıllık sürede yaptıkları hizmetler ve yeni dönemle ilgili projelerini anlatıp, destek istedi.

“BİZ HEP BİRLİKTE YEŞİLYURT’UZ”

‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ ile yola çıktıklarını belirten Başkan Adayı Mehmet Çınar, “ Sivil Toplum kuruluşlarımız, meslek örgütlerimiz, kanaat önderlerimiz ve mahalle muhtarlarımız doğru kararlar vermemizde, halkın sorunlarını bilmemizde gözümüz kulağımızdır. Biz hep birlikte Yeşilyurt’uz. El ele gönül gönüne vererek beş yılda çok güzel yatırımlar ve projeler uyguladık. Önümüzdeki beş yılda da aynı bilinç, dayanışma ruhu ve birliktelikte ‘Gönül Vizyonu’ temalı hizmetlerimizi halkımızla buluşturmak istiyoruz. Beş yıllık dönemdeki hizmet düsturumuzu; şeffaf, katılımcı belediyecilik, çözüm odaklı ve hesap verebilirlik üzerine kurduk, aynı aylayış doğrultusunda ilçemizi daha refah ve yaşam standardı yüksek bir konuma ulaştırmak için hazırladığımız yeni yatırımlar ve projelerimizle bu başarı çıtasını daha yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz. Örnek bir ilçe hüviyetine ulaşan Yeşilyurt’umuzu 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkararak daha fazla geliştirmeye ve büyütmeye adayız, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni projelerimizi hayata geçirmek içinde inşallah halkımız yetki verirse daha büyük aşk ve sevdayla hizmetlerimizi yoğunlaştıracağız.” diye konuştu.

“TEMEL GAYEMİZ; GÖNÜLLERDE YER EDİNMEK, HÂYIR DUALARI ALMAKTIR”

Bütünlüklü bir kalkınma için toplumun önemli mekanizmalarından olan sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelere önem verdiklerini anımsatan Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Gerek Belediye Başkan Yardımcılığı gerekse de Belediye Başkanlığımızda sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek örgütlerimizle sürekli diyalog halinde olup, Yeşilyurt’un gelişimine ışık tutan yatırımları ve projelerimizi hep birlikte hayata geçirdik. İnşallah bundan sonrada aynı anlayış doğrultusun da hareket edip, ilçemizde var olan dayanışma ruhumuzu ve birlikte hareket etme anlayışımızı daha güçlü hale getireceğiz. Yeşilyurt’umuzda bir olarak, iri olarak, diri olarak daha güzel hizmetlerin altına birlikte imza atmayı arzu ediyoruz. Bizler seçimden seçime değil, hem sizlerle hem de hemşerilerimizle sürekli birlikte olarak kentimizin ve ilçemizin gelişimine katkı sunuyoruz. Temel gayemiz; gönüllerde yer edinmek, hâyır duaları almaktır. Hz.Mevlana’nın ‘ Her yere girmek gibi bir duan varsa; Gönüllere gir! Çünkü; sevenler, sevdiklerini gönüllerinde taşır! ‘ diye bir sözü vardır, işte bu anlayışla yaklaştık, gönüllere girdik, yeni dönemde de bu anlayışta olacağız. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler ortada, yeni projelerimizle ilçemizi her alanda büyütmekte kararlıyız. Tüm gayretimizle ülkemizin ve milletimizin daha refah ve güzel yarınlara ulaşması için büyük önem taşıyan mahalli idareler seçimlerinin önemini ve yeni projelerimizi anlatıyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda kıymetli hemşerilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve meslek örgütlerimizin desteğini bekliyoruz. Sivil Toplum ve Meslek Örgütlerimizin saygıdeğer Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine başta misafirperverlikleri olmak üzere fikir ve önerilerini bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.