Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK Parti Yeşilyurt ve Battalgazi Gençlik Kolları’ndan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

AK Parti Yeşilyurt ve Battalgazi Gençlik Kolları’ndan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret eden AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Bizler bu gün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ’ı ve yönetim kurulunu ziyaret ettik.  Başkan Tav, Bizleri misafir eden Başkan Sayın Zeki Dağ, Başkanımıza şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.  Tav, Anadolu Basın Birliğin çalışmalarını yakinen takip ediyorum ve Malatya’mızda çok önemli işler yapıyorlar ve yine derneklerine bağlı olan tüm haber siteleri ve yine görsel yazılı basında çok güçlü olduklarını biliyoruz. Bizler göreve geldiğimizden bu yana her zaman yanımızda olmuştur ve Malatyalı genceler sahip çıkmıştır ve yanlarında olmuştur.

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Bizlere her zaman destek olan ve haberlerimizden bizlere her zaman deste olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Bu vesileyle misafirperverliğinden dolayı tüm ekibim adına Sayın Başkan Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret eden AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, Malatyalı hemşerilerimizin ve Malatya’nın sesi olan Anadolu Basın Birliği’nde bu anlamlı programda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her zaman şehrimizin daha ileriye taşınması noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ağabeyimiz göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman bize destek vermiş ve yardımcı olmuştur ve kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem yaptığı açıklamada :” Bu güzel ortamda bir araya gelmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizim adımıza verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Şehrimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dileklerini iletti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, İki güzide merkez ilçemizin genç ve dinamik çalışkan ve benim için çok değerli olan bu iki kardeşimiz ve yeni görevlerine seçilen AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve AK Parti Battalgazi İlçesi Başkanı Harun Erdem, Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla birlikte Derneğimize ziyarete gelmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bizler her zaman olduğu gibi bu günde gençlerimize sahip çıkmalıyız. Eyer bizler hep birlikte gençlerimize sahip çıkarsak bu gençlerde daha başarılı olurlar. Bizler gençlerimize destek olduğumuzda bu gençlerimiz mutlaka başarılı olurlar. İşte bir örgenizde bu gün derneğimizi ziyarete gelen AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve yine AK Parti Battalgazi İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu arkadaşlarını görünce gerçekten çok sevindim. İşte hep birlikte bu gençlerimize sahip çıkacağız ve destek olacağız dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve yine AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Harun Erdem, Kardeşlerimiz bizleri ziyaret etmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Her zaman söylediğim gibi mutlaka gençlerimize sahip çıkmalıyız. Gençlerimize sahip çıkarsa onlarda mutlaka başarılı olurlar. Başkan Dağ, Bizlere ne zaman ihtiyaçları olduğundan kapımız açıktır ve her konuda yanlarımızda olacağımızı belirtmek istiyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.