Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Akçadağ-Der Başkanı Murat Maskar Oldu

Akçadağ-Der Başkanı Murat Maskar Oldu
15.01.2021
834
A+
A-

Akçadağ – Der Başkanı Cahit Leventoğlu’nun istifasıyla boşalan Başkanlığa Akçadağ’ın sevilen isimlerinden Murat Maskar getirildi.

Battalgazi İlçesi Kernek Külliyesinde gerçekleştirilen ve yönetim kurulunun tamamının katıldığı Akçadağder Akçadağlılar Dayanışma Derneği başkanlığına Akçadağ ilçesinde sözü senet olan herkes tarafından itimat edilip kabul gören  Birlik Vakfı Malatya Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Murat Maskar Yönetim kurulu başkanı oldu.

Yönetim kurulunun toplantısı ile kongre sürecine kadar Akçadağ’ın yakalamış olduğu birlik ve beraberliği devam ettirmek için görevi kabul eden MASKAR göreve getirildikten sonra şöyle konuştu.

Öncelikle Derneğimizin Kurucu Başkanı Sayın Cahit Leventoğlu’na ve derneğimizin resmi kurulumunda emeği geçen Deniz Şahin olmak üzere emeği geçen tüm hemşerilerime teşekkür ederim.

Bu görevi bana layık gören yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma da kendilerini mahçup etmemek için gerek Derneğimiz gerekse de Akçadağ’ımız için yönetimimle yılmadan yorulmadan çalışacağımıza söz veriyorum.

Bizlerin ortak paydası , sevdamız olan AKÇADAĞ için ayrıştırmadan, ayırmadan , herkesi kucaklayacağız yönetim kurulunu bütün bölgelerde yapacağız tecrübeli büyüklerimiz yanı sıra genç dinamik arkadaşlarla kuracağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.