DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AKÇADAĞDER 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Dernek Binasında Kutladı

AKÇADAĞDER 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Dernek Binasında Kutladı
11.01.2022
134
A+
A-

Akçadağ Dayanışma Derneği Malatya’da faaliyet gösteren yerel basın mensuplarının ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü dernek binasında kutladı.
Gazetecilerin demokrasinin temel unsurlarından birisi olduğunu belirten ve Güçlü Basın Güçlü Kalemlerle olur diyen AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar,“ Bugüne kadar gördüğümüz kadarıyla İlimizde basın çok güçlü. Bunun Malatya açısından bir şans olduğunu düşünüyorum. Kalemi güçlü çok Gazeteci Malatya da var.

Kamuoyunun doğru ve objektif bilgilendirilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan gazeteciler bir memleketin kalkınmasında da önemli rol oynarlar. Yapıcı eleştirileriyle de her zaman yanımızda yer alan ve eksikliklerimizi görmemize neden olan gazeteciler, yaptığımız hizmetlerin kamuoyunun tamamına ulaşmasında da büyük gayret gösteriyorlar.

Çağdaş ve katılımcı demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, halkın fikirlerini ve milletin iradesini ifade etmesini sağlayan önemli araçlardır. Bu çerçevede; her koşulda sorumluluk duygusu ile fedakârca hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak gibi önemli bir görevi üstlenen ve mesleğini hakkıyla yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum’ ’dedi.

Akçadağ Dayanışma Derneğinin Genel Merkez olması yönündeki çalışmaları hakkında da kısaca bilgi veren Başkan Murat Maskar  ‘’Genel Merkez süreci tamamlandıktan sonra uygun görülen yerlerde liyakatlı, donanımlı, Akçadağ’a katkısı olabilecek az laf çok iş yapabilecek isimlerle Şube çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Böylelikle Daha güçlü bir yapıya kavuşacak olan Akçadağ Dayanışma Derneği İlçesi ve hemşerileri için büyük hizmetleri de yapacak duruma gelecektir’’ dedi.

Akçadağ Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Basın nmensuplarına Akçadağ’ın meşhur Etli Piavı ikram edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.