Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AKSARAY’IN KANALİZASYON ALTYAPISI YENİLENİYOR

AKSARAY’IN KANALİZASYON ALTYAPISI YENİLENİYOR
04.10.2018
192
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ ilçesi Aksaray Mahallesi’ndeki 2 bin 700 metrelik kanalizasyon altyapısı inşa çalışmalarını sürdürüyor.
Daha güçlü ve uzun ömürlü bir altyapı için Malatya genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden MASKİ, Akçadağ genelinde ise 32 milyon değerinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapı yatırımı gerçekleştirdi.

MASKİ olarak Akçadağ merkez ve mahallelerinin altyapısını yenilediklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Akçadağ İlçemizin genelinde yaklaşık 32 milyon değerinde, 320 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştiriyoruz. Söz konusu yatırımların en önemlisini Akçadağ merkezimize yaptık. Bu çalışmalar kapsamında Aksaray Mahallemize 2 bin 700 metre uzunluğunda kanalizasyon altyapısı inşa ediyoruz. Yine burada 18 adet parsel ve muayene bacası yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’ın öncülüğünde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarıyla birlikte ilçemiz sağlam bir altyapıya kavuşuyor. İnşallah yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.