Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ALPEREN OCAKLARI GENEL BAŞKANI BAĞCI BİZİM GÖZÜMÜZDE BU YAŞANANLAR ALÇAK BİRER TERÖR SALDIRIDIR

ALPEREN OCAKLARI GENEL BAŞKANI BAĞCI BİZİM GÖZÜMÜZDE BU YAŞANANLAR  ALÇAK BİRER TERÖR SALDIRIDIR
12.05.2021
239
A+
A-

Kıymetli Dava arkadaşlarım,

Kahrolarak takip ettiğimiz üzere alçak, kahpe ve Allah’ın laneti ile lanetlenmiş olan bir güruhun, bizler için kutsallığı tartışılmaya kapalı olan Mescid-i Aksa’da, müslüman kardeşlerimize nasıl bir zulüm içerisinde olduğu açıkça ortadadır.

 

Bizim gözümüzde bu yaşananlar alçak birer terör saldırıdır. Bizim gözümüzde bu yaşananlar Ebu Cehil’e torunluk, Firavun’a evlatlık etmekten başka anlam taşımamaktadır. Ancak tarih çok şükür ki her defasında tekerrür etmiş, tüm bunların Allah’ın gazabına uğramalarına da ecdadımıza şahitlik ettirmiştir.

 

Artık dönüşü olmayan bu yolun sonunda tarihin yeniden tekerrür edeceğine, Küffar ordusunun Hilal karşısında mağlubiyetini görmeninde inşallah bizlere nasip olacağına da yürekten inanmaktayız.

 

Bu noktada ilk adımı atması gereken bizlerin olduğu da yine tarihimizin üzerimize yüklediği bir sorumluluktur. İslam devletleri suskun, Avrupa ise üç maymuna oynamayı sürdürürken, mazluma umut zalime ise korku verecek olan Aziz Türk Milletidir. Devletimizin, bu yaşanan son hadiselerden sonra en ağır şekilde diplomatik adımlar atması ise kaçınılmaz bir sonuç halini almıştır. Biz Alperen’ler olarak; Bu yönde alınacak her kararın yanında ve bu kararların çıkartacağı olası her sonucun ise dimdik karşısında duracağımızı buradan tüm samimiyetimizle açıkça ilan ediyoruz.

 

Bugün olmasa da elbet birgün, içimizden yetişen bir Muhsin’in, dünyayı bu Kafir topluluğuna zindan edeceğine ve müslüman kardeşlerimizi feraha erdireceğine olan inancımız ise tamdır!

 

Zalimler için yaşasın Cehennem!

 

Samet BAĞCI

Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.