DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Altunkaya’dan Türkiye Emekliler Derneğine Ziyaret

Altunkaya’dan Türkiye Emekliler Derneğine Ziyaret
28.03.2019
185
A+
A-

BBP) Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ercan Altunkaya, Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Malatya Türkiye emekliler derneğini ziyaret ettiler.

Altunkaya’dan Türkiye Emekliler Derneğine Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ercan Altunkaya, Bugün ekibimizle birlikte Türkiye emekliler derneğini ziyaret ederek, bizleri bu gün burada kabul eden Dernek Başkanı Vahap Özdemir ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ercan Altunkaya konuşmasına şöyle devam etti.

Bizler Büyük Birlik Partisi olarak, Merhum Genel Başkanımız olan Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinden şaşmadan yolumuza devam ediyoruz dedi. Bizler seçim çalışmalarımıza sessiz bir şekilde devam ediyoruz ve hiç kimseye eleştiri yapmadan yolumuza devam ediyoruz. Bizler Ülkemizi, Bayrağımızı, Ezanımızı ve yine Malatya’mızı seviyoruz ve sahip çıkıyoruz.

Emeklilerle ilgili önemli projelerimizin olduğunu, Sosyal sorumluluk projelerimizi emeklilerimizin rahat bir ortamda yaşamlarını devam etmesi için gereken çalışmaların ve projelerinin olduğunu söyledi. Sadece emeklilerimiz için değil tüm STK’larımız için önemli projelerimizin olduğunu ve tüm STK’larımıza gereken destekleri vereceğiz dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin Ülkemize ve yine Malatya’mıza hayırlı olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum. Yapılacak bu seçimlerde, siyasilerin daha dikkatli olmalarını ve kazasız belasız bitmesini istiyoruz. Bu seçimlerin centilmenlik içinde geçmesini istiyoruz. Bizleri bugün kabul eden Emekliler dernek başkanı Vahap Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Türkiye emekliler Dernek Başkanı Vahap Özdemir, Bugün derneğimizi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ercan Altunkaya ve ekibine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum ve seçim çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Başkan, Özdemir, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini diliyorum. Bugün derneğimize ziyarette bulunan Yeşilyurt belediye başkan adayı Ercan Altunkaya’ya çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.