DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ARAPGİR GENELİNDE 35.3 MİLYON TL MALİYETLİ ALTYAPI YATIRIMI

ARAPGİR GENELİNDE 35.3 MİLYON TL MALİYETLİ ALTYAPI YATIRIMI
25.11.2018
690
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Arapgir genelinde 35.3 milyon TL maliyetli, 249 kilometrelik yatırım gerçekleştiriyor.

“30.4 milyon TL maliyetindeki, 176 kilometrelik yatırım devam ediyor”

Malatya’nın altyapısını güçlendirerek vatandaşa kaliteli hizmet sunan MASKİ Genel Müdürlüğü 2018 yılının son aylarında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Arapgir İlçesi genelinde 4.2 milyon TL maliyetinde, 66. 407 metre uzunluğundaki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı çalışması tamamladı. Arapgir merkez ve kırsalda 176.267 metre uzunluğunda, 30.4 milyon TL maliyetindeki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı çalışmaları ise devam ediyor. DAP kapsamında da 700 bin TL maliyetli, 6.712 metre uzunluğunda Kapalı Sulama Sistemi inşa edildi.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Arapgir genelinde kanalizasyon ve içmesuyu altyapı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Burada 35.3 milyon TL’lik bir yatırımla, 249 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon ve içmesuyu altyapısını yenilemeye yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Şuana kadar 56. 900 metre uzunluğunda içmesuyu, 9.507 metrelik de kanalizasyon altyapısı yenileme çalışmamızı tamamladık. Yine burada 91.000 metre uzunluğunda içmesuyu, 85.267 metrelik kanalizasyon altyapısı çalışmamız ise devam ediyor. Doğu Anadolu Projesi kapsamında ise 700 bin TL maliyetli, 6.712 metrelik Kapalı Sulama Sistemi inşa edildi. Çalışmalar sonrasında ilçemize sağlam ve modern bir altyapı kazandıracağız. Çalışmaları yürüten ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyor, Arapgir halkına ise çalışmalar esnasında gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.