Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AŞAĞIBAĞLAR MAHALLESİNDE İFTAR SOFRASI

AŞAĞIBAĞLAR MAHALLESİNDE İFTAR SOFRASI
30.05.2018
200
A+
A-

 

Büyükşehir Belediyesi iftar programları devam ediyor

 

 

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Aşağıbağlar Mahallesinde iftar programı düzenlendi.

Aşağıbağlar Mahallesinde gerçekleştirilen iftar programına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya Milletvekili adayları Ahmet Çakır ve Selahattin Barış Palandöken, bazı Daire Başkanları, mahalle muhtarları ile çok sayıda mahalleli katıldı.

 

 

Polat: Mahalle İftarlarımıza her yaş ve kesimden insan katılıyor

 

Kuran-ı Kerim tilaveti ile tasavvuf müziği eserlerinin seslendirildiği iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İftar çadırları ihtiyaç sahipleri ve yolda kalmış olan vatandaşlarımız için kuruluyordu. Ama bizim mahallelerimizde yaptığımız iftar programları birlik ve beraberlik iftarlarıdır. Bu iftarlarımıza mahallelerimizdeki her kesimden ve her yaştan insan katılmaktadır. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim bizim aramıza nifak tohumları ekmek isteyenlere fırsat vermesin. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir güç ve kuvvetin bize zarar vermesi mümkün olmayacaktır.” şeklinde konuştu.

Mahalle iftarları ile aynı zamanda özellikle çocuklar ve gençlerde mahallelilik duygularının gelişmesini de amaçladıklarını belirten Başkan Polat, “Düzenlediğimiz iftar programlarımıza mahallelerimizin her yerinden gencimiz, yaşlımız, kadınımız, erkeğimiz geliyor. Kendi aralarında sohbetler ediyor, düzenlenen etkinlikleri birlikte izliyorlar. İnanıyorum ki bu birliktelik bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Biz bir ve beraber oldukça da Allah’ın izniyle aramıza kimse nifak tohumları atamayacaktır.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • AŞAĞIBAĞLAR MAHALLESİNDE İFTAR SOFRASI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.