DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

 

 

Yavuz Selim Mahallesinde bir motosikletin çalınması olayı ile ilgili; olayı gerçekleştiren şahsın H. E. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şahıs çalmış olduğu motosiklet ile birlikte yakalanmış, gözaltına alınmış, mahkemece tutuklanmıştır.

 

Kiltepe Mahallesinde bir araçta bulunan bir şahıstan 42.72 gr. Metamfetamin uyuşturucu, hassas terazi ve suçta kullanıldığı tespit edilen 1320 tl para ele geçirilmiş gerekli işlemler yapılmıştır.

 

Arap Osman Kavşağında O. C. İsimli şahsın GBT Sorgusunda Malatya 1. Ağır ceza mahkemesince “KASTEN ÖLDÜRMEK ” suçunda arandığının tespit edilmiştir.

 

Ayrıca Battalgazi Polis Merkezince;

Tandoğan Mahallesinde Gece kartalları ve Polis Merkezi Amirliği Ekipleri tarafından O. D. isimli sahis kovalamaca sonucunda yakalanamamış, ancak daha sonra saat 03.00’da şahıs ve kactigi esnada cebinden attığı poşeti içeresinde ki kannobinoit Uyuşturucu alınarak konunun gereği polis merkez amirliğinde yapılmıştır.

 

Tandoğan mahallesinde görevli Gece Kartalları’nın yapmış olduğu çalışmalarda O.D. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde kullandığını ve ticaretini yaptığını, evine şahısların girip çıktığı bilgisi üzerine Gece Kartalları belirtilen adresin civarında O. D. isimli şahıstan 20 gr Kannabinoid uyuşturucu madde ele geçirmiş, Suç araştırma ve önleme ekipleri battalgazi Polis Merkezi ekipleri ile beraber bahse konu adreste ev araması yapılmış arama neticesinde 

🔷 1 tabanca

🔷 100 adet fişek

🔷 2 adet beyaz kâğıda sarılı kannobinoit

🔷 3 adet Lyrica hap

🔷 461,59 gram esrar

🔷 2 adet 6136 SKM Kapsamında levye

🔷 15 gr kannabinoit

🔷 Suç geliri olarak tahmin edilen 5.170 TL muhafaza altına alınmıştır ,şahıs gözaltına alınıp mevcutlu olarak adliyeye intikal ettirilecektir, konunun gereği Battalgazi Polis Merkezinde yapılmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.