Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Aslanlar Spor Okulu’na MHP’den Plaket

Aslanlar Spor Okulu’na MHP’den Plaket
22.01.2021
1.334
A+
A-

 

1999 yılından bu yana Malatya’da Aslanlar Spor Okulu ile bir çok sporcu yetiştiren Birol Aslan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya’dan plaket takdimi gerçekleşti.

1999 yılında hizmete başlayan ve Malatya’da köklü spor okullarından biri olan Aslanlar Spor okulu, Malatya’da bir çok sporcu yetiştirerek hem Malatyalıların hemde sporcu ailelerin takdirini kazanmaya devam ediyor.Futbol okulunda futboldan öte çoçuklara Anne ve Baba akabinde Vatan, Bayrak sevgisi dersleride veriliyor.

Bugün Plaket takdiminde MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya, “Malatya’da spor okulumuz olan Aslanlar Futbol kulübü hocasına teşekkür ediyoruz. Öğrencileri hem eğitip hemde eğlendiren, hem de Malatya futboluna katkılar sunan Teknik heyetimize katkılarından dolayı minnettarız. Başarı asla tesadüf değildir. Birol kardeşimiz 1999 yılından bu yana çocuklarımızı eğitmekte. Plaket takdimi yaparken yoğun çabalarından dolayı Spor okulu Teknik heyetine hem teşekkür hemde birlikte çoçuklarımız için neler yapabilirz planlamasını ve istişaresini yapalım istedik.” Dedi.

Aslanlar Futbol okulu olarak bugün teşekkür hizmet plaketi için MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya ve yönetimine teşekkür eden Birol Aslan, “1999 yılında Futbol okulumuzu kurarken tek olmanın gururunu yaşadık. Bizden sonra bir çok futbol kulübü açıldı.

Futbol okulumuzda futboldan öte Çocuklarımıza Anne , Baba ,Vatan Bayrak sevigisi veriyoruz. Bugüne kadar Malatyalı hemşehrilerimizin bizleri tercih etmesi elbetteki bizleri son derece memnun ediyor ve işimize daha çok odaklanmamıza vesile oluyor. Bugünde siyasette tecrübeli abimiz başkanımız, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya ve yönetiminin bizleri onurlandırması hakikaten büyük sevinçtir. Çok teşekkür ediyorum. “ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.