Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AVŞAR ESNAF VE HASTANE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

AVŞAR ESNAF VE HASTANE ZİYARETLERİNDE BULUNDU
03.09.2019
109
A+
A-

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, esnaf ve hastanede hasta yakınlarını ve hastaları ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.
“Bazı vatandaşların MHP Malatya teşkilatına gösterdiği teveccühten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Avşar, “Birlik ve beraberlik içindeki çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlamıştır. Teşkilatımıza olan güven ve sadakat bizleri fazlasıyla heyecanlandırmakta ve işimize daha çok odaklanmamıza sebep olmaktadır. Esnaf ve mahalle gezilerimize 2017 ‘de göreve geldiğimiz günden bu yana devam ettiriyoruz. Akabinde esnaflarımızın dertlerini dinlemek, onlara bir nebzecikte olsa yardımcı olmak bizlerin asli görevidir.”dedi.
MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar esnaf gezileri sonrası , Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta yakınları ve hastalara moral ziyareti gerçekleştirdi. MHP il yönetiminin de katıldığı ziyarette Başkan Avşar, hastalarla tek tek sohbet ederek hastalara “geçmiş olsun” dileklerini de sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.