DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Avşar Hemşehri Derneklerini Harekete Geçirdi

Avşar Hemşehri Derneklerini Harekete Geçirdi
12.06.2019
86
A+
A-

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar’ın hafta içi İstanbul’daki hemşehrileriyle tekrar buluşup çalışmalara devam edeceği öğrenildi.
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul seçimini yenileme kararının ardından MHP Teşkilatı İstanbul seçiminde, “Hemşehri” taktiğiyle yol almaya devam ediyor.
İstanbul seçiminde, “Hemşehri” taktiğiyle yol almaya devam eden Mhp Malatya İl Başkanı Bülent Avşar’da seçim çalışmaları kapsamında 6 federasyon 1 konfederasyon ve 254 Malatya Derneği ile görüşerek , hemşehrilerini motive etti.
Anadolu’daki tüm teşkilatlarda olduğu gibi, Malatya teşkilatı da İstanbul’da hemşehrisinin kapısını tek tek çalarak Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım için çalışmalara devam ediyor.
MHP, Binali Yıldırım için çalışmak üzere hemşehri derneklerini harekete geçirmenin yanısıra, Anadolu’nun çeşitli kentleri ile temas kurarak, İstanbul’daki yakınlarını cumhur ittifakı lehine çalışmaları konusunda motive etme taktiği de izliyor.
Bu kapsamda Bahçeli, ilk etapda İstanbul’da hemşehri nüfusunun yoğun olduğu (Sivas, Kastamonu, Ordu, Giresun, Tokat, Samsun, Erzurum, Malatya, Trabzon, Sinop, Erzincan, Rize, Kars, Ardahan, Mardin) 15 il başkanını Ankara’da toplayıp, İstanbul’daki hemşehri derneklerini harekete geçirmelerini istemişti. Sonuç olarak MHP’nin Anadolu teşkilatları, yenilecek İstanbul seçimi için mega kente taşındı ve hemşehrilerini etkilemek amacıyla öncelikle İstanbul’da en kalabalık nüfusu oluşturan illerden başlayarak hem vekiller hem teşkilatlar 23 Haziran’a kadar seçim çalışmalarına başladı.
İstanbul seçiminde, “Hemşehri” taktiğiyle yol almaya devam eden Mhp Malatya İl Başkanı Bülent Avşar’da seçim çalışmaları kapsamında 6 federasyon 1 konfederasyon ve 254 Malatya Derneği ile görüşerek ,Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek olmak için günlerce yoğun çalışma ve görüşmeler yaparak hehşehrilerini motive etti.Her zaman tüm Malatyalıların kendisi için önemli olduğu vurgusunu yapan Başkan Avşar, İstanbul’da da halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanıyor. Hafta içi tekrar hemşehrileri buluşmak üzere istanbul’a gideceği bilgisini aldığımız Başkan Avşar, Gerek Sivil Toplum Kuruluşları aracılığıyla gerekse özelde hemşerilerimizle buluşup, hasret gideriyor ve Malatya’da olduğu gibi İstanbul sahalarını da siyaseten ayağa kaldırıyor.
Tüm gücüyle İstanbul’da hemşehrileriyle buluşan, öncelikle hemşehri Dernekleri ve kahvehanelerde görüşmeler yapan Başkan Avşar, Kanaat önderleri ve hemşehri gruplarının içindeki etkili isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.