DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AVŞAR , “MHP YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLACAKTIR”

AVŞAR , “MHP YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLACAKTIR”
24.09.2018
201
A+
A-

AVŞAR, “DAVANIZIN ADAMI OLUN”
AVŞAR İLÇE BAŞKANLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISINDA
AVŞAR , “MHP YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLACAKTIR”

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , İlçe Başkanları ile parti il binasında bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. İstişare toplantısına, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve il yönetimi katıldı.
5 İlçe yapılan atamalardan sonra, MHP İlçe Başkanları ile birlikte MHP Parti İl Binasında bir toplantı gerçekleştiren , MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar,” Bize duyulan güven ve teveccühün karşılığını verebilmek adına bazı ilçelerimizde değişikliğe gittik “ifadelerini kullandı. Başkan Avşar, “Bize duyulan güven ve teveccühün karşılığını en iyi şekilde verebilmek, gönülleri fethedebilmek, her eve, her hemşerimize ulaşabilmek, sorunlara şikâyetlere anında cevap muhatap bulabilmek, üç hillali sancağımızı gurur şeref haysiyetle her ilçemizde dalgalandırabilmek ve belediye başkanlıkları kazanabilmek için ilçe teşkilatlarımızda yeniliğe gitmemiz gerekiyordu. Genel başkanımızın ve Teşkilat başkanımızın takdiri ile bazı ilçelerimizde değişiklikler yaptık.
Bakın biz kimseyi yarı yolda bırakmadık. Bizi yarı yolda bırakanlara da hiç sitem etmedik. Kırgın da değiliz. Sebepleri vardır. Lakin teşkilat çalışırken ikbal peşinde koşanları ve fitne üretenleri de asla unutmadık. Bunlara cevabımızı geçtiğimiz genel seçimlerde verdiğimiz gibi yine bugün buradan duyuruyoruz ki, yerel seçimlerde de misli ile cevabını vereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya teşkilatı tüm il ve ilçe teşkilatları ile tam kadro yerel seçimlere hazırdır. Allahın izni ile de bu seçimlerde de başarı ile çıkacağımızdan hiç şüphem yoktur”dedi.
MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, ilçe Başkanlarına seslenerek, ” Siz değerli ilçe başkanlarımdan isteğim şudur: Adamın adamı olmayın davanızın adamı olun. Bulunduğunuz ilçede MHP genel başkanımız Devlet Bahçeli beyin temsilcisi olduğunuzu unutmadan bu kutlu görevin bilincine şuuruna şanına yakışır şekilde hareket etmelisiniz. Ki bunun dışına çıkacak yanlışa düşecek hiçbir ilçe başkanım olmadığına inancım tamdır. Menfaatinize iş yapmayın; teşkilatınıza ve vatandaşınıza faydalı işler yapın. İlçenizde vatandaşlara ayrım yapmadan yardımcı olun. İlçenizdeki kurum ve kuruluşların amiri memuru ile bağlantılı olun ki orada bir ülkücü sorun yaşarsa muhatap bulabilesiniz. Çözemediğiniz başa çıkamadığınız bir sorun olduğu zaman il teşkilatına il başkanına gelin yardım isteyin. İmkânlarınız doğrultusunda haftada bir de olsa il başkanlığına gelip sorunlarınızı, çalışmalarınızı anlatın. İl başkanının bilgisi olmadan Ankara’ya veya ilimizde ilçenizde bulunan bizimle alakası olmayan toplantılara katılmayın.”ifadelerini kullandı.
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise, Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen İlçe toplantısında olmanın sevincini yaşadığını belirterek, “Şunu belirtmek de fayda var. Sizler MHP’nin değerlerisiniz. Bizler Malatya Büyükşehir Belediyesine ve metropol belediyeliklerine talibiz. Ve sizlerde ilçelerinizde bu özveri ile çalışmalarınızı yapın. Önümüzdeki yerel seçimlerde tüm ileçerimiz belediye başkanlıklarına talibiz. Bu heyecanı sizlerde görüyorum. Bu duygu ve düşünceler ile İlçe Başkanlıklarımıza atanan ilçe başkanlarımıza ve yönetim kuruluna hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yerel Seçimler öncesi tüm ilçelere MHP Kadroları taliptir. “ifadelerini kullandı.
Daha sonra MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu , Hekimhan, Doğanyol, Kuluncak,Akçadağ ve Pütürge ilçe başkanlarının mazbatasını vererek, yerel seçimler öncesi kan değişim ile birlikte gövde gösterisi yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.