Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Avşar, ‘ Yeni Yıl insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk getirsin

30.12.2020
2.016
A+
A-

 

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya Önceki İl Başkanı R.Bülent Avşar, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı .

Avşar mesajında; 2021 yılının başta ülkemize, İlimize ve tüm insanlığa, barış ve huzur getirmesini diledi.”

Avşar mesajında şu ifadelere yer verdi;Yeni bir yıl ve yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir.

Yeni yılda mazlum coğrafyalardaki zulmün son bulduğu, çocukların ölmediği bir dünya umut ediyorum. İnşallah 2021’e sonrasındaki yıllar ülkemiz, İslam âlemi ve Malatya’mız için daha güzel olur. Yüzyıllardır hep birlikte yaşadığımız kardeşlerimizle, aynı ortak kaderi paylaştığımız ülkemizin Dünyada lider ülke olmasına katkı sağlamanın azmi içinde olmalıyız. Birlik ve beraberliğin en büyük gücümüz olduğunu unutmamalıyız. Bu duygularla; tüm Dünya üzerinde yaşanan tüm zulüm ve acıların sona ermesini, 2021 yılının yeni güzelliklerin yaşanacağı, umutların yeşereceği barış, kardeşlik ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ederim “.dedi.

insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve aydınlık günler getirmesi dileğiyle, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor; ailesi, yakınları ve sevenleriyle birlikte nice güzel yıllara erişmelerini diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.