Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Vali Baruş Başkanlığında Gerçekleştirildi

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Vali Baruş Başkanlığında Gerçekleştirildi
29.08.2019
95
A+
A-

 

Vali Aydın Baruş Başkanlığında, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, ilgili kamu kurumlarının müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla Valilik 2 nolu toplantı salonunda Uyuşturucu ile mücadele toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantıda; “ İçişleri Bakanlığının Uyuşturucuyla Mücadele Çerçevesinde hedefleri, yaptıkları ve analizleri” ile bu yönde ilimizde yapılan çalışmalar ele alındı. Toplantıda “Bağımlılıkla Mücadele” konusunda ayrıca Malatya özelinde yapılan çalışmalar da değerlendirildi.
Toplantı öncesi Vali Baruş yaptığı konuşmasında, “Bağımlılıkla mücadele ile ilgili ilimizde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi amacı ile düzenlen bu toplantıda önemli kararların çıkacağına inanıyorum. Öncelikle daha önceki toplantımızda alınan kararların takibi ile ilgili konuları görüşeceğiz. Daha sonra da önümüzdeki süreçte yapmamız gereken, yerine getirmemiz gereken işleri tek tek değerlendireceğiz. Ayrıca bağımlılıkla mücadele konusunda daha etkili bir strateji ve yöntemler nasıl belirleyebiliriz, onun üzerinde duracağız” dedi.
İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün bu yöndeki çalışmalarının anlatıldığı sunumlarda bağımlılıkla mücadele kapsamında ilimizde yapılan çalışmalar anlatılarak gelinen son nokta ele alındı.
Toplantı katılımcıların talepleri ve önerileriyle son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.