DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAHRİ’NİN ALTYAPISI YENİLENDİ

BAHRİ’NİN ALTYAPISI YENİLENDİ
02.08.2018
163
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ İlçesi Bahri Mahallesi’nde 5,7 milyon TL değerindeki 47 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamladı.

Malatya’nın en önemli kurumlarından biri olan ve şehrin altyapısına hizmet eden MASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Akçadağ İlçemizin. Bahri Mahallesi’nde maliyeti 5.7 milyon TL olan 20 kilometrelik içmesuyu ve 27 kilometrelik kanalizasyon altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Bunun yanı sıra 400 adet abone bağlantısı 1 adet su deposu, 2 adet debimetre vana odası çalışmasının yanı sıra 669 adet muayene bacası, 400 adet parsel bacası ve 1adet fosseptik çalışmaları gerçekleştirdik. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Bahri’nin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı tamamen yenilendi. Bahri halkına daha sağlıklı içmesuyu ulaştırıyoruz. Yenilenen kanalizasyon altyapısıyla da daha temiz çevrede yaşamalarını sağlıyoruz. Malatya genelinde ve Bahri’de çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimize yakışır 100 yıllık modern ve sağlam altyapı inşa etmek için 7 gün 24 saat çalışıyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.