DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN AKIN PARTİMİZ 28 YAŞINDA

BAŞKAN AKIN PARTİMİZ 28 YAŞINDA
29.01.2021
352
A+
A-

 

Türk siyasi hayatına yeni bir anlayış getirmek iddiası ile kurulan ve çeyrek asrı geride birakan

Partimiz 28 yaşındadır.

6 Aralık 1992 yılına Sögütözünde Dünyaya ilan edilen; tarihi manifesto niteliği taşıyan, liberal kapitalist sisteme, soğuk savaş sistemine, bunların egemen dönemlerine ve soğuk savaşın bitmesi ile dünya imparatorluğuna soyunan A.B.D nin “Yeni Dünya Düzeni” adlı küresel, hegomonik emperyal politikasına temel bir itiraz ve karşı çıkışda olan “Milli Mutabakat” çağrısında vücut bulan güçlü bir iradenin sonucunda 29 Ocak 1993 tarihinde; Yerli ve Milli, Bagımsız ve Baglantısız “Bin yıllık terkibin ihya hareketi” şiarı ile Büyük Birlik Partisi şehit liderimiz Muhsin YAZICIOGLU ve arkadaşları tarafından kurulmuştur.

Büyük Birlik Partisi “ kökleri mazide olan ati” nin bir tezahürü olarak kurulan, halkın her zaman sevgisine mazhar olmuş; tüm Türkiye nin birliğini savunan, ancak gönül coğrafyası “Al bayraktan Gök bayrağa” uzanan, mazlumların umudu, Nizam-ı Alem Ülküsünün yılmaz savunucusu, “Emrolundugun gibi dost doğru” olmayı şiar edinmiş; her zaman ve her yerde bir özgül ağırlığı olan, Allah rızası için siyaset yapmayı ilke edinmiş, ülkenin refahı ve huzuru için proje ve ar-ge faaliyetleriyle sağlam ve istikrarlı yapısı olan bir partidir.

Her seçimde halkın önüne çıkarken bir çok kurtuluş reçetesiyle olabilecek projeler ile halkımızla buluşmuştur.

Şöyle ki 1; Sınavsız Üniversite 2; Askeri ücret 3; Terörist ve caniler için idam. 4; KAP (Kalkınan Anadolu Projesi) 5; Yeni Anayasa Projesi. 6; Terörle mücadele projesi. 7; Bizim Türkiye Projesi. 8; GÖR Projesi gibi partimizin AR-GE birimi tarafından ülkemiz meselelerinin çözümü noktasında üretmiş olduğu çokça projelerden söz edebiliriz. Ülkemiz sorunlarının çözümüne katkı sunmaya yeni projeler ile devam edecektir. Tüm zorluklara rağmen 28 yıldır necip Türk Milleti ne hizmet yolunda hiçbir iç ve dış kaynaktan yardım almadan ayakta olan partimiz bundan sonra da Nizam-ı Alem ve İla yı Kelimetullah yolunda mazlumların umudu olmaya devam edecektir.

Hain bir suikast sonucu şehit edilen merhum liderimiz Muhsin YAZICIOGLU ve yol arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum.

Kuruluşundan bu güne kadar partimizin her kademesinde görev yapmış dava arkadaşlarımıza ve ağabeylerimize şükranlarımı sunuyorum.

 

Büyük Birlik Partisi

Diyarbakır İl Başkanı

Recep AKIN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.