Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Alpaslan; Anadolu Basın Birliğinin Çalışmalarını Takdir Ediyorum

Başkan Alpaslan; Anadolu Basın Birliğinin Çalışmalarını Takdir Ediyorum
30.10.2020
377
A+
A-

 

 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, yönetim kurulu ile birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

 

Başkan Ayşe Alpaslan, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kollarının çalışmaları hakkında bilgiler verirken, bizler bu gün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek ocağımız tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, İller bazında şubelerimizi kurmaya devam ediyoruz dedi. Daha önce kurduğumuz şubelerimiz var, şimdi kurulma aşamasına gelen yeni şubelerimiz var. Şubelerimizin kurulmasında Genel Başkanımız Bilal beyin büyük katkıları olduğunu dile getirdi.

 

Alpaslan; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladığımız bu önemli günde, bizlere zaman ayıran Sayın Başkan Dağ’a ve yönetim kuruluna şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bizler hep birlikte Ülkemize sahip çıkmak için çalışmalıyız ve birlik içinde olmalıyız. Bu güzel Ülke hepimizin. Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz. Birliğin olduğu yerde mutlak başarı vardır. Bir örneği de 15 Temmuzda gördük, hep birlikte Ülkemiz için birlik olduk ve bundan sonrada aynı birliğimiz devam edecektir.

 

Alpaslan; Bu gün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız da Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettik ve bizlere gösterdikleri misafirperverliğinden ve yine ilgi alakalarından dolayı başta Dernek Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve arkadaşlarım adına tekrardan teşekkür ediyorum. Anadolu Basın Birliğinin Malatya’mızda yaptıkları çalışmalarını yakinen takip ediyor, çalışmalarını takdir ediyor, çalışmaların da başarılar diliyorum. 

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ; Sivil Toplum Kuruluşlarının önemini vurgulayarak, STK’lar vatandaş ile yerel yöneticiler ve Resmi makamlar arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Bu açıdan bizler toplum yararına faaliyet gösteren tüm derneklerin yanındayız ve destekçisiyiz. 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarının çalışmalarını görünce gerçekten duygulandık. Bu güzel çalışmalarını takdir ediyorum. Bu gün 29 Ekim Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünde derneğimizi ziyaret eden 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

Dağ; 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Genel Başkanları Bilal Uludağ ve yine İl Başkanı ve Gençlik kolları genel başkanlarının yaptıkları çalışmaları bizler basın olarak yakinen takip ediyoruz. Gerçekten çok önemli çalışmalar yapıyorlar. Böyle gönüllü çalışmaları çok önemli, burada birlik ve beraberlik var. Yapılan çalışmalar birlik içinde oldukça başarı kendiliğinden gelir.

 

Dağ; Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Başkan Dağ, Bu gün Ülke olarak bizler için çok önemli bir gün. Bu gün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Konuşmalar sonundan Başkan Ayşe Alpaslan, Tarafından Başkan Zeki Dağ’a Kalem seti hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.