Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ALPASLAN ‘IN 19 EYLÜL 2020 GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

BAŞKAN ALPASLAN ‘IN 19 EYLÜL 2020 GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI
18.09.2020
606
A+
A-

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe ALPASLAN mesajda, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanının verilişini her yıl 19 Eylül’de, gururla kutluyor, gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz dedi. Başkan Alpaslan ‘Ülkemizin ve milletimizin istikbali için canlarını ortaya koyarak yaptıkları mücadele sonunda gazilik mertebesine yükselen tüm kahramanlarımızın Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum dedi.

19 Eylül gazilerimizin onur ve şeref günüdür. Gazilerimizin büyük cesaret göstererek ulaştıkları bu şerefi, hep birlikte coşkuyla paylaşıyor ve yaşıyoruz. Başımızın tacı olan şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz. Bin yıldır, onların sayesinde bu topraklar bize vatan olmuştur. Tarih boyunca topraklarımız için defalarca kahramanlarımız canlarını ortaya koymuştur.

Bunun son örneği de 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşanmıştır. Kahramanlarımız canlarıyla, kanlarıyla bedeller ödemiş, bu cennet vatanı bize emanet etmiştir. Bizde bu cennet vatanımıza, tüm varlığımızla sahip çıkacak, gelecek nesillerimize ecdadımızdan aldığımız gibi teslim edeceğiz.

Bu vesile ile şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum” dedi
Ayşe ALPASLAN
15 TEMMUZ MİLLİ İRADE OCAKLARI
KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.