Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Alpaslan, Sağlık Çalışanalara Yapılan Şiddetleri Kınıyorum

28.09.2020
657
A+
A-

 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Sağlık çalışan kardeşlerimize yapılan şiddetleri kınıyorum diye bir mesaj yayınladı. Başkan Ayşe Alpaslan’ın mesajı şöyle:

 

Başkan Alpaslan, Sağlık çalışan kardeşlerimize yapılan saldırıları ve yine yapılan şiddetlerini kınıyorum ve zaman geçtikçe hala sağlık çalışan kardeşlerimize şiddet uyguluyorlar. Bizler vatandaşlar olarak tüm sağlığımızın önce Allaha’ya ve sağlık çalışanların elinde olduğunu unutmamalıyız. Gece gündüzü olmaya sağlık çalışan kardeşlerimize deste olmalıyız. Koronavirüs döneminden Ülke olarak zor bir süreçte geçiyoruz. Bizler Ülke olarak birlik içinde olursa mutlaka bu virüste kurtuluruz.

 

Alpaslan, Sağlık çalışanlarımıza yönelen şiddet eylemlerinin en ağır şekilde cezalandırılmasının artık bir zaruret haline geldiğini düşünüyoruz. Bu alçakça davranışlar, sağlık çalışanlarımızla birlikte, sağlık kuruşlarından hizmet alan hastalarımızı, verilen hizmeti ve sağlık sisteminin işleyişini de olumsuz etkilemesi dolayısıyla, asla fertlere yönelik işlenen suçlar arasında değerlendirilmemelidir.

 

Tabi ki hastalarımız hasta ve vefat ede bilir ama bunu da inançlarımızın bize verdiği inançlara göre tüm kürarlara uymalıyız.

 

Bizler topraktan geldik ve yine toprağa döneceğiz mutlaka unutmamalıyız. İşte bir örneği, 2020 Yılında Dünyada ve yine Ülkemizde yaşanan bir koronavirüsü meydana gelmiştir. Dünyada binlerce insan hayatlarını kaybı ederek biz Ülkemizin güçlü bir sağlık sistemi var ve yine güçlü bir sağlık çalışanlarımız var ve vardır.

 

Başkan Alpaslan, Sağlık çalışanlarımızı her alanda savunmak ve haklarını dile getirmek görevimiz olduğu gibi. Sağlık personelinin de kurum içi çalışma moral ve motivasyonun’da İl Sağlık Müdürleri tarafından sağlanması gerekmektedir dedi. Sağlık çalışan kardeşlerimize mutlaka yetkililerimiz sahip çıkmalıdır. Her alanda yetkililer bizler sağlık çalışanalara sahip çıkıyoruz diye açıklamalarda bulunmuşlardır. Bu açıklamalara rağmen hala sağlık çalışan kardeşlerimize saldırıyorlar.

 

Sağlık çalışanların sendikalara yok mu, Varsa neden sağlık çalışanlara sahip çıkmıyorlar. Bizler hastanelerde ve yine sağlık ocaklarda sağlık çalışan kardeşlerimize yapılan şiddetlere karşı neden sesiz kalıyorlar hala anlamış değilim.

 

Ayşe ALPASLAN

15 Temmuz Milli İrade Ocakları

Kadın Kolları Genel Başkanı

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.