Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ALPASLAN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN ALPASLAN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
26.06.2020
413
A+
A-

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe ALPASLAN YKS ye girecek tüm gençlerimize başarılar diledi ve şöyle devam etti. İstemek başarmak demektir dedi.

“Yaklaşık 2 buçuk milyona yakın öğrencimiz Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek, bu sınavda ter dökecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Başkan Alpaslan Bu süreç içerisinde hem koronavirüsten dolayı, hem de sınav stresinden dolayı ciddi bir sıkıntı içerisine giren öğrencilerimizin bu süreci başarılı bir şekilde atlatacağına inanıyorum.

Dualarımız hep sizinle olacak. Sınavınızda başarılar. Yarınki sınavın istediğiniz gibi geçmesini diler.Başarılar.Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle..

Ayşe ALPASLAN

15 TEMMUZ MİLLİ İRADE OCAKLARI

KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.