Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ALPASLAN YAŞLILARIMIZA SAHİP ÇIKALIM

30.09.2019
77
A+
A-

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Dünya Yaşlılar Gününe özel mesaj yayımladı.

Dünden bugüne kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön gösteren kıymetli büyüklerimiz için özel bir anlam ifade eden “Dünya Yaşlılar Günü”nü heyecan ve mutlulukla idrak ediyoruz.

İnsanlar arası ilişkilerde en önemli ve temel faktör sevgi, saygı ve hoşgörüdür. Ruhun gıdası olan sevgi ve güvenin temeli olan saygı ile toplumlar gelişmişlik noktasında önemli yol kat etmekte ve bu temel unsurlar çerçevesinde yaşanabilir bir ortam geliştirmektedirler. Özellikle Türk toplumunda sevgi, saygı, merhamet ve hoşgörü gibi duygular asırlar boyu sürmüş, Türk toplumlarının tarihin her sahnesinde yerlerini almalarında önemli bir görev üstlenmiştir.

Başkan ALPASLAN bu manada yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, onların sıkıntılarına ortak olup, çözüm yolları aramak ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizlere düşen en önemli görev olarak kabul edilmelidir.

Tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Bugünlerimizin mimarı olan saygıdeğer büyüklerimizin “Dünya Yaşlılar Günü” nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hayırlı ömürler diliyor, ellerinden hürmetle öpüyorum dedi.

 

AYŞE ALPASLAN

15 TEMMUZ MİLLİ İRADE

OCAKLARI KADIN KOLLARI GENEL

BAŞKANI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.