DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ALPASLAN’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ALPASLAN’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
28.08.2019
164
A+
A-

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan tarafından yayımlanan mesajda, “Milletimizin bağımsızlık uğruna birlik ve beraberlik içinde gösterdiği emsalsiz kahramanlık, azim ve kararlılıkla kazandığı büyük zaferimizin 97 . yıldönümünü milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

30 Ağustos kutlamasında ‘15 Temmuz’ vurgusu
Başkan ALPARSLAN devamında ise, “Büyük Türk Milleti, tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi ile egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya ilan etmiştir. Tarihte nice parlak zaferlere imza atan kahraman ordumuz, bölgesinde bir güç ve istikrar unsuru olarak ülkemizin saygınlığını artırmaktadır. Ordumuzun, vatan savunmasında ve uluslararası görevlerdeki başarılarıyla iftihar ediyoruz. Bu idealle ülkemizin birlik ve bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması uğrunda yüksek bir vazife şuuruyla görevini yapan kahraman Mehmetçiklerimizin, bu mücadeledeki fedakârlıkları her türlü takdirin üzerindedir. Milletimiz, birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere, vatanına ve bağımsızlığına göz dikenlere karşı her zaman birlik olmuş, esaret zincirine asla müsaade etmemiştir. Dün tüm imkânsızlıklara karşın cepheye koşan aziz milletimiz, 15 Temmuz’da da aynı cesaretle meydanlara koşarak görevinin başında olduğunu, başta ülkemize ve milletimize kasteden hainler olmak üzere, tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin  Zafer Bayramını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu cennet vatanın ilelebet yaşatılması uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlık ve huzurlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

                  AYŞE ALPASLAN
 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE OCAKLARI KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.