DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Altunkaya Büyük Birlik Partisi’nin 27. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altunkaya Büyük Birlik Partisi’nin 27. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
29.01.2020
178
A+
A-

BBP(Büyük Birlik Partisi) Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan Altunkaya , Büyük Birlik Partisi’nin 27. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altunkaya mesajında; “Şehit Liderimiz ve kurucu Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun liderliğinde bundan 27 yıl önce milletimizin alnı ak, başı dik, karnı tok olması için, milletin muktedir iktidarını milletin öz çocukları eliyle gerçekleştirme idealiyle kurulan sivil, demokrat, muhafazakar ve milliyetçi ilkeleriyle ve bütün toplumu kuşatan hoş görülü siyasi çizgisiyle Büyük Birlik Partisi, yarınlarda da milletimizin tek umudu olmaya devam edecektir dedi . Sadece seçimlere girip çıkmak için kurulmuş bir parti olmadıklarına, bir siyasi hareket olduklarına dikkati çeken Altunkaya , hazine yardımı almadan kendi tabanlarının gücüyle yollarına devam ettiklerini, Türkiye var oldukça da partilerinin hizmeti sürdüreceğini söyledi. Partinin, kuruluş misyonundan ayrılmadan yeniliklere ayak uydurduğunu belirten başkan Altunkaya , “Pergelin ucu aynı noktada duruyor. Orada bir değişiklik yok ama diğer ucuyla elbetteki geziyoruz, dolaşıyoruz. Türkiye ve dünya 27 yıl önceki gibi değil. BBP de adeta bir hücre yenilenmesi gibi kendini yeniliyor. Lakin fikri, ideoloji ve misyon anlamında, kurulduğu gün neredeyse bugün de aynı yerde duruyor dedi. Partimizin 27. kuruluş yıl dönümünü yaşadığımız bugün, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu artık aramızda değil, fakat onun ruhaniyetini üzerimizde her daim hissederek, aziz hatırasına her platformda saygı ve özlemle sahip çıkıp, ilkeleri ve siyaset tarzını kendimize kılavuz edinerek bu kutsal davayı ve bizce kutlu olan siyasi emanetini iktidar etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. O’nun ayak izlerini takip ederek, O’nun kararlılığı ve azmiyle dik durup, düz yaşayıp, doğru yürüyeceğiz ve yürümeyede devam ediyoruz Millet olmadan devletin var olmayacağını, devlet olmadan da milletin varlığını devam ettiremeyeceğini vurgulayan Altunkaya, “Dolayısıyla BBP, hem devletin varlığına sahip çıkma hem de milletin istiklalinin ve istikbalinin güvence altına alınması noktasında elinden gelen bütün gayreti göstermiştir.” dedi.

Başkan Altunkaya Cuma günü Elazığ Sivrice merkezli 6.8 şiddetindeki depremde ilimizde ve Elazığ da can ve mal kaybı yaşanmıştır. Deprem de hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah tan rahmet yaralılarımızada acil şifalar diliyorum dedi.

Ercan ALTUNKAYA

BBP MALATYA YEŞİLYURT

MERKEZ İLÇE BAŞKANI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.