Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ALTUNKAYA, NIN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKAN ALTUNKAYA, NIN KADİR GECESİ MESAJI
30.05.2019
196
A+
A-

Büyük Birlik partisi Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan ALTUNKAYA Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesajında, ”Birçok hayır ve bereketi içinde barındıran, manevî hazzın yükseldiği bu mübarek gecede, yüce Rabbimizin bizleri affetmesi ve güzellikler vermesi için dua etmeliyiz” dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan ALTUNKAYA Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Altunkaya mesajında şu ifadelere yer verdi

”Rabbimiz, Kadir gecesini Ramazan’ın kalbi ve kıymetlisi kılmıştır. Kadir gecesini ihya etmenin yolu, Kur’anın kadir ve kıymetini bilmekten geçer. Müminler için Kur’an’ı Kerim Allah Teâlâ’ya yaklaşmak için en güzel ve en güçlü vesiledir. Birçok hayır ve bereketi içinde barındıran, manevî hazzın yükseldiği bu mübarek gecede, yüce Rabbimizin bizleri affetmesi ve güzellikler vermesi için dua etmeliyiz.

Bu gecenin, geleceğimizi ve iç dünyamızı huzur ışığıyla aydınlatması ve başta ülkemizin ve dünyanın; İslam ile ilgisi olmayan, dili, dini ve ırkı olmayan, insanların huzur ve istikrarını bozmaya yönelen, masum insanların hayatına kasteden terör belasından kurtulması yegane temennimdir.

Bu duygu ve düşüncelerle kadir gecesinin, ülkemiz ve Malatya’mız için hayırlara vesile olmasını,  İslam alemine barış; insanlık alemine ise hidayet getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum dedi.

BBP MALATYA YEŞİLYURT

MERKEZ İLÇE BAŞKANI

ERCAN ALTUNKAYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.