DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ALTUNKAYA’DAN İDDALI ÇIKIŞ

28.02.2019
297
A+
A-

BBP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ercan Altunkaya,” Davamın bilincinde, partimin her daim emirlerinde olan ilçe başkanlığı sürecimde gerek stk’lar, gerek meslek kuruluşları,gerek sendikalar, gerekse basınımızın güzide insanları ile ortaklaşa çalışma içerisine girdik.Bıugüne kadar ilçe başkanlığı sürecimde hep yanımda olan tüm parti teşkilatıma teşekkür ediyorum.Bundan sonraki süreçte ise, Yeşilyurt Belediyesi Başkan Adaylık başvurumu açıklıyorum. “dedi. Hangi partiden olursa olsun, hangi düşünceye sahip olursa olsun kim Yeşilyurt için bir çivi çakmışsa teşekkür ediyorum diyen BBP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Altunkaya, “Ekibimizle çalışmalara başladık. 5 yıllık bir çalışma proğramı hazırlıyoruz. 5 yıllık projelerimizi halkımızla en kısa zamanda paylaşacağız. Tüm sivil toplum kuruluşları, esnaflar odası, Ticaret odası, emekli vatandaşlarımız ve mahallerimizin olmazsa olmazları demokrasinin pınarları muhtarlarımız ile görüşmeler gerçekleştireceğiz.

Büyükşehir Başkanımız ile uyumlıu çalışacağız. Genel merkezimize ve partililerimize şunu belirtmek isterim ki; ekibimiz ile birlikte gece gündüz çalışıp oy oranımızı artıracağız. Değerli Yeşilyurt halkına verdikleri destek ötürü teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.