Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ALTUNKAYA’DAN SERT TEPKİ

BAŞKAN ALTUNKAYA’DAN SERT TEPKİ
25.04.2019
182
A+
A-

ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA
BBP Malatya Yeşilyurt merkez ilçe başkanı Ercan ALTUNKAYA son günlerde sıkça yaşanan çocuk istismarı ve cinsel taciz olaylarına tepki gösterdi. Başkan Altunkaya “Babaların, annelerin dokunmaya bile kıyamadıkları çocukları, insanlığını kaybetmiş canilerin istismarına uğruyor ve her geçen gün bu olayların artması bizleri artık sistemin değişmesi yönünde bir kere daha haykırmaya itiyor. Çocuk susar, sen susma” dedi.

Son günlerde çocuk istismar ve tecavüz olayları iyice artmıştır.En son İstanbul , Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde yaşanan 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayı artık bu hal içinden çıkılamaz bir hale gelmiştir. Babaların, annelerin dokunmaya bile kıyamadıkları çocukları, insanlığını kaybetmiş canilerin istismarına uğruyor ve her geçen gün bu olayların artması bizleri artık sistemin değişmesi yönünde bir kere daha haykırmaya itiyor. Toplum’da biz Yeşilyurt İlçe teşkilatı olarakta bu canilerin cezaevlerinde beslenmesini istemiyoruz. Artık anneler çocuklarını dışarı göndermeye korkar olmuş ve toplum bu hususta içinden çıkılamaz bir hal almıştır. Artık buna dur demenin çaresi defalarca söylediğimiz gibi cezaevlerinde beslemek değil, böyle bir adalet sisteminin bu canileri işledikleri bu istismar olaylarından vazgeçmediklerini gösteriyor” dedi.

‘CİNSEL İSTİSMARA İDAM CEZASI İSTİYORUZ’

Şehit Liderimiz Sayın Muhsin YAZICIOĞLU’nun da Genel Başkanımız sayın Mustafa DESTİCİ’nin de bu konuda defalarca idam talebinde bulunduğunu da hatırlatan Altunkaya “Bir kere daha liderimizin haklı olduğunu gördük. İdam cezasının gelmesi için her gün kaç tane çocuğumuzun istismara ve genç kızlarımızın bu iğrençliğe kurban gitmesi gerekecek? Bu konuda hükümetin artık hiç zaman kaybetmeden, idamı getirmesini bir kere daha yineliyoruz şeklinde konuştu.

BBP MALATYA YEŞİLYURT MERKEZ İLÇE BAŞKANI ERCAN ALTUNKAYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.