Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ARİF KOYUN GARADA 13 ŞEHİT

BAŞKAN ARİF KOYUN GARADA 13 ŞEHİT
15.02.2021
1.895
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Akçadağ ilçe Başkanı Arif KOYUN yapmış olduğu açıklamada sözlerine şöyle yer verdi.

Kuzey ırak ın GARA bölgesinde hain kalleş terör örgütü tarafından kalleşçe şehit edilen 13 şehidimizden birisi olan Malatya’mızın ciğerparesi SEMİH ÖZBEY i son yolculuğuna uğurladık kader arkadaşları da kendi memleketlerinde yolculanacaklar. Malatya’mızın evladı olduğundan SEMİH yiğidimizin şahadeti bağrımıza ateş düşürmüş olmakla beraber onun kader arkadaşları diğer vatan evlatlarının şahadeti de yüreğimizi dağlamıştır. Rabbim bütün şehitlerimize rahmet etsin saygıdeğer ailelerine ve Milletimize sabır metanet ve dayanma gücü versin.

Amerika ve kapitalist ortakları nın kontrolündeki PKK, YPG, PYD ile Her türlü terör örgütü ile bu örgütleri destekleyen, yanında duran, masum göstermeye çalışan her kim varsa rabbim onları ıslah etsin ıslah olmayanları kahretsin.
Ülkemiz ve milletimiz yıllardan beri PKK terör örgütüyle mücadelede görevleri başındayken verdiği şehitlerimiz ülkemizin batısında doğusunda kuzeyinde güneyinde vatandaşına üstün kalitede hizmet sunmaya çalışan devletin varlığını korumak amaçlı görevlerini yaparken kalleşçe haince pusuya düşürülerek şahadete giden Asker, Polis, Öğretmen, Mühendis, Teknisyen, Makinist, Doktor, Hemşire, Kaymakam, Korucu, Güvenlik görevlisi olup; hiç birinin amacı bir başka ülkenin toprağından toprak gasp etmek, hiçbir vatandaşın evine götürdüğü ekmeğini elinden almak, tarlasındaki ekini yakmak, içtiği suya zehir katmak veya kesmek, evinin önündeki yolu kazmak oğlunu yada kızını dağa kaçırmak vs değildi. Hepsinin amacı devletin hizmetini vatandaşın ayağına götürmekten başka bir şey değildi.
Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içen her kim varsa siyasetçi, bürokrat, akademisyen teknokrat, sanatçı, sanayici, herkesin teröristle devlet görevlisini biribirinden ayırt edemeyecek kadap gaflet içinde olmaması, teröre, terör, teröriste terörist demesi, teröristin karşısında Devlet ve Milletin yanında durması lazım. Herkesin şunu bilmesi lazım ki: Allah muhafaza bu ülkenin başına bir şey gelse hiç kimsenin başkalarının sinsi emelleri ve zevkleri doğrultusunda kullanılmaktan başka bir amaç dışında gidecek bir yeri olmayacak.
Rabbim Ülkemiz ve Milletimizi her türlü terör belasından, deprem, sel, yangın, çığ, vs felaketlerden korusun birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin, zalim ve zalimi alkışlayanları kahreylesin.

Arif KOYUN

BBP AKÇADAĞ İLÇE BAŞKANI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.