Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Arif Koyun istişare ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Arif Koyun istişare ziyaretlerine devam ediyor
04.02.2021
1.232
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Akçadağ ilçe Başkanı Arif KOYUN ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Arif Koyun Akçadağın tüm problemlerinin çözümü noktasında gereken bütün gayretleri şahsımız ve teşkilat olarak göstereceklerini dile getirdi.

Başkan Arif Koyun şöyle devam etti. Akçadağlı hemşehrilerimizi her gün 1,2,3 belki 4 belki 5 defa 4 teker üzerinde Malatyayla buluşturan; Akçadağ Münübüscüler kooperatifini ziyaret ettik. Ziyaretimizden memnuniyeti belirten başkan Hamit CENGİZ kooperatif olarak müşteri memnuniyeti esaslı çalıştıklarını, azda olsa görülen eksikliklerin giderilmesine özen gösterdiklerini ifade etti. Başkan CENGİZ ayrıca kooperatif olarak Akçadağ Malatya arası çalıştırmakta oldukları otobüsleri satıp Münübüs almalarından dolayı tahakkuk eden 650.000 TL KDV nin taksitlendirilerek ödenmesi için ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulundukları ve bu konuda yardım beklediklerini söyledi. Başkan CENGİZ e bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ettik. sorunlarını kendi sorunumuz olarak gördüğümüzü ve kendileri ile birlikte hareket edeceğimizi ifade ettik.

Büyük Birlik Partisi Akçadağ ilçe Başkanı Arif KOYUN Akçadağı karış karış gezerek en ücra köşesine kadar hizmetlerin ulaşması noktasında da eksiklerin giderilmesi noktasında elimizi taşın altına koyacağız dedi.

Arif KOYUN

BBP Akçadağ İlçe Başkanı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.